Η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει: «Μπορεί σ’ έναν χρόνο από τώρα να κάνω ένα παιδί…»

Δημοσιεύθηκε: 25/10/2019 12:20
Η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει: «Μπορεί σ’ έναν χρόνο από τώρα να κάνω ένα παιδί…»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Glow» έδωσε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.
Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται πολλά χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, αλλά μετά την Eurovision η καριέρα της εκτοξεύτηκε.
«∆εν είμαι αχάριστη. Καταλαβαίνω αυτό που ζω. Ξέρω τον κόπο που έχω κάνει και τη δουλειά, έχω αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες που βρέθηκαν μπροστά µου. Κάθε μέρα νιώθω ότι πρέπει να κάνω κι άλλα, καινούργια πράγματα, οπότε δεν νιώθω ότι έχω κατακτήσει πάρα πολλά. Αισθάνομαι, όμως, πολύ ωραία µε τον εαυτό µου, γιατί έμεινα συγκεντρωμένη στον στόχο µου» είπε χαρακτηριστικά.
Μετά από τόσο φορτωμένο πρόγραμμα η ίδια απάντησε αν έφτασε ποτέ στο σημείο να λυγίσει υπό την πίεση και να θέλει να τα παρατήσει: «Έχω φτάσει στο σημείο να πω “κουράστηκα, θέλω χρόνο για τον εαυτό µου”, αλλά να πω “δεν αντέχω άλλο, φεύγω”, όχι. ∆εν νομίζω ότι θα το πω ποτέ. Έχω κάτσει πολλές φορές µε τον εαυτό µου να συζητήσω, να ηρεμήσω, γιατί µην ξεχνάς ότι μέσα σε όλο αυτό δεν υπάρχει µόνο σωματική, αλλά και ψυχική κούραση. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο. Ειδικά μετά την Eurovision πέρυσι, πέρασα έναν μήνα δύσκολο για µένα, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι έγινε, πώς έγινε, μέχρι να καταλάβω ότι πέρασα 13 μέρες χωρίς να θυμάμαι ουσιαστικά τίποτε από την καθημερινότητά µου. Μόνο ένα άγχος στη σκηνή. Τίποτε άλλο. ∆εν βγήκα ποτέ από το ξενοδοχείο. Να βγω μια βόλτα, να δω τη Λισαβόνα. ∆εν την είδα. Προσπαθούσα να κοιμηθώ. Πρόβα, ξεκούραση, πρόβα, ξεκούραση, live, τίποτε άλλο».
Η Ελένη Φουρέιρα μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει στο αν μέσα σε αυτούς τους έντονους ρυθμούς ζωής χωράει πλάνο για οικογένεια και παιδιά.
«∆εν υπάρχει κανένα κάλεσμα. Απλά βλέπεις να περνάει ο χρόνος, σκέφτεσαι ότι θέλεις να κάνεις ένα παιδί και να µην είσαι πάνω από 40. Μου αρέσει να κάνω πράγματα χωρίς να τα προετοιμάζω. Μπορεί σ’ έναν χρόνο από τώρα να κάνω ένα παιδί, δεν ξέρω. ∆εν είμαι, όμως, η κλασική γυναίκα. ∆εν πιστεύω στον γάμο. Στον ερχομό ενός παιδιού είμαι υπέρ», απάντησε.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT