Η Φαίη Σκορδά ηθοποιός (για δεύτερη φορά)! Τα βρίσκουν ΑΝΤ1 και ΕΡΤ με παρέμβαση του Ρήγα

Δημοσιεύθηκε: 21 Νοεμβρίου 2020 10:20
Η Φαίη Σκορδά ηθοποιός (για δεύτερη φορά)! Τα βρίσκουν ΑΝΤ1 και ΕΡΤ με παρέμβαση του Ρήγα

Έχουμε δει τη Φαίη Σκορδά να κάνει την πρώτη της απόπειρα στην υποκριτική, αφού το 2011 συμμετείχε ως γκεστ στην ταινία «Λάρισα εμπιστευτικό», από όπου και η φωτογραφία με τον Δημήτρη Γιαννέτο. Εννιά χρόνια αργότερα θα κάνει τη δεύτερη απόπειρά της. Αυτή τη φορά όχι στη μεγάλη οθόνη αλλά (στο στοιχείο της) στη μικρή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου θέλουν σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της «Τούρτας της μαμάς» να παίξει η παρουσιάστρια.

Μένει η συνεννόηση των δύο καναλιών. Εκεί λοιπόν ανέλαβε δράση και ο Αλέξανδρος Ρήγας που έχοντας πάρει το «ok» της παρουσιάστριας έφερε κοντά σε οριστική συμφωνία τα δύο κανάλια. Ήδη όπως λένε οι πληροφορίες, γράφεται ρόλος για την παρουσιάστρια ο οποίος θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το συγγραφικό δίδυμο επιλέγει γκεστ-έκπληξη στις σειρές τους. Ποιος ξεχνάει τη Δέσποινα Βανδή στους «Δύο ξένους» ή τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;», ενώ μέχρι τώρα στην «Τούρτα της μαμάς» έχουμε δει τον σεφ Ανδρέα Λαγό και τον pastry chef, Στέλιο Παρλιάρο.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.