Η Γεωργία Σιακαβάρα αποκαλύπτει την αποχώρησή της από το «My Style Rocks»

Δημοσιεύθηκε: 07/02/2020 13:06
Η Γεωργία Σιακαβάρα αποκαλύπτει την αποχώρησή της από το «My Style Rocks»

Τη Γεωργία Σιακαβάρα συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού» και η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη με αφορμή τη συμμετοχή της στο νέο κύκλο του «My Style Rocks». Η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για τον πρόσφατο καυγά της Δήμητρας Αλεξανδράκη και της Τζώρτζιας Παναγή, ενώ… έκανε μία αποκάλυψη απολαυστική…
«Κάτι άρχισε να λέει η Δήμητρα για το ρούχο της Κορίνας και ξαφνικά της είπε κάτι η Τζώρτζια. Πολύ ξαφνικά έγινε δηλαδή όλη αυτή η διαμάχη μεταξύ Κρήτης και Κύπρου που δεν το κατάλαβα. Είχα μείνει λίγο άναυδη είναι η αλήθεια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Γεωργία Σιακαβάρα, συμπληρώνοντας πως «σταμάτησε το γύρισμα και ξεκατινιαστήκαν λίγο μεταξύ τους. Μετά συζήτησαν στο καμαρίνι και τα βρήκαν. Την επόμενη μέρα, νομίζω, ζήτησαν συγνώμη εκατέρωθεν. Και από τις δυο πλευρές είναι πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα, καμία σχέση».
Όσον αφορά στην είδηση πως γύρισμα διακόπηκε επειδή ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του, η Γεωργία Σιακαβάρα αποκάλυψε πως «είχαμε βγει προτεινόμενες εγώ, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Τζώρτζια Παναγή. Άρχισαν τα κορίτσια να ψηφίζουν, όπως πάντα, ποια θα μείνει και ξαφνικά το γύρισμα διακόπηκε! Ήταν κάτι που με ενόχλησε, κάτι είχε μεσολαβήσει… Κάτι έγινε για να το διακόψουν γιατί δεν έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον όσο είμαι εγώ εκεί», ενώ στη συνέχεια προχώρησε στην αποκάλυψη: «Δεν έχω μετανιώσει που πήρα μέρος στο My Style Rocks, καθόλου. Απλά θα ήθελα να είχα μείνει περισσότερο για να δοκιμάσω περισσότερα πράγματα. Θα ήθελα να μείνω δυο τρεις βδομάδες ακόμα και το λέω στην παραγωγή. Να με ξαναβάλει για δυο τρεις βδομάδες ακόμα».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT