Η Κάτια Δανδουλάκη στα 71 της έχει κορμί λαμπάδα – Πώς εμφανίστηκε στο Ηρώδειο και έκλεψε τις εντυπώσεις

Δημοσιεύθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 2019 16:10
Η Κάτια Δανδουλάκη στα 71 της έχει κορμί λαμπάδα – Πώς εμφανίστηκε στο Ηρώδειο και έκλεψε τις εντυπώσεις

Με μία άκρως νεανική στιλιστική επιλογή βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Ικέτιδες» του Ευρυπίδη.

Δανδου
Φορούσε ένα chic και νεανικό λευκό πουκάμισο με δέσιμο στη μέση κι ένα παντελόνι σε χαλαρή γραμμή, η Κάτια Δανδουλάκη απαθανατίστηκε έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους της συναδέλφους και ανθρώπους από τον χώρο της Τέχνης και της πολιτικής. Η Κάτια Δανδουλάκη, όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στo Bovary.gr, πιστεύει ότι το πέρασμα του χρόνου δεν επηρεάζει δραστικά την εξωτερική μας εικόνα, αν εμείς δεν το επιτρέψουμε με τις συνήθειες που υιοθετούμε.
Στη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Τι θα πει “Τώρα που μεγαλώνουμε, παχαίνουμε”. Μπορείς να παραμείνεις στο ίδιο size όσο ήσουν έφηβη. (…) Δουλεύω πάρα πολύ για τον εαυτό μου. Πολύς κόπος, πολλές στερήσεις. Μην νομίζουμε, εμείς οι γυναίκες, ότι μια πλαστική επέμβαση σώζει. Τίποτα δεν σώζει. Αυτό που σώζει είναι να διατηρείς τον εαυτό σου στο βάρος που πρέπει. Το βάρος, η διατροφή, η γυμναστική, είναι σημαντικοί παράγοντες. Έκοψα τις σοκολάτες, τα παγωτά με μεγάλο κόπο στα 35-40».

Δανδου
Και η αλήθεια είναι ότι η εικόνα δικαιώνει τις επιλογές της, καθώς όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες διαθέτει ένα υπέροχο κορμί και άψογη εμφάνιση.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.