Η Κάτια Ταραμπανκό του GNTM και ο σύντροφός της Γιώργος Λάγιος μιλούν για την σχέση τους

7 Μαρτίου 2020 13:06

Κάτια

Με τον σύντροφό της πήγε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Κάτια Ταραμπανκό. Η μια εκ των δύο νικητριών του GNTM με τον αγαπημένο της Γιώργο Λάγιο μίλησαν για τη σχέση τους, τη γνωριμία τους αλλά και όσα ακολούθησαν μετά το GNTM.
Μιλώντας η Κάτια για τη γνωριμία τους είπε: «Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη μας γνωριμία με τον Γιώργο, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις οι οποίες αμέσως κέντρισαν το ενδιαφέρον μου». Με τη σειρά του, ο σύντροφος του νεαρού μοντέλου πρόσθεσε: «Ήμασταν σε κοινή παρέα στην πρώτη μας γνωριμία, δεν είναι κάτι πολύ ρομαντικό. Δεν γνωριστήκαμε σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούσαμε να καταψύξουμε ωάρια ή κάτι τέτοιο. Ναι, όταν την γνώρισα η Κάτια ήταν ήδη πολύ αναγνωρίσιμη. Δεν το έβλεπα, όμως, το παιχνίδι και μόλις την γνώρισα, ξεκίνησα να το βλέπω για να ξέρω τι πρέπει να πω. Όταν μιλήσαμε, για μένα, ήταν πάρα πολύ φιλική και πολύ down to earth, δεν ήταν καθόλου σνομπ ή δεν είχε τον αέρα του GNTM».
Όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο του GNTM, στο οποίο η Κάτια Ταραμπανκό δέχθηκε πρόταση γάμου από τον πρώην σύντροφο της, ο Γιώργος Λάγιος πρόδωσε με χιούμορ πως «είχα αρχίσει να την γνωρίζω τότε οπότε δεν με πείραξε καθόλου. Το βλέπαμε, όμως, με τους φίλους μου και έφαγα σοβαρό τρολάρισμα όταν έκανε πρόταση γάμου στην Κάτια ο πρώην σύντροφός της. Είχε γέλιο σε εκείνη τη φάση» και συνέχισε: «Επειδή προχωρήσαμε γρήγορα με την Κάτια, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί και ταιριάξαμε, μέσα σε μερικές μέρες όμως τους έκλεισα τα στόματα. Αυτό που με κέρδισε στην Κάτια είναι ότι συνεννούμαστε, υπάρχει μια εγκεφαλική σύνδεση. Δεν είναι απλά μια ωραία κοπέλα».
Αναφέρθηκαν όμως και στο μέλλον της σχέσης τους και στους λόγους που η σχέση τους έχει ημερομηνία λήξης.
«Εμείς δε λέμε ποτέ υπερβολές για τη σχέση μας. Και σε αυτό είμαστε εκπαιδευμένοι. Επειδή η Κάτια θα φύγει στο εξωτερικό, έχουμε κάνει μια συζήτηση από την πρώτη μέρα. Ξέρουμε ότι αυτό το πράγμα έχει μια ημερομηνία λήξης. Που και αυτό είναι αφροδισιακό. Περάσαμε ωραία όμως. Πολλοί περνάνε καλά μαζί τρεις μήνες και κάθονται μαζί δυο χρόνια που δεν περνάνε καλά. Δεν μπορούν να χωρίσουν. Είναι κάτι που το έχουμε συμφωνήσει. Περνάμε καλά σήμερα. Ό,τι και να γίνει θα χωρίσουμε με καλούς όρους, δε θα είμαστε τσακωμένοι και θα έχουμε την πιο ωραία ανάμνηση» είπε ο Γιώργος Λάγιος.
«Θα φύγω στο εξωτερικό. Δεν πιστεύω στις σχέσεις εξ αποστάσεως. Αναλόγως τον πόσο καιρό θα λείπω. Αν λείπω ένα μήνα σίγουρα θα μπορέσει να δουλευτεί όλο αυτό. Αν λείπω παραπάνω… Το σχέδιο είναι να φύγω Αμερική, Λονδίνο» συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπανκό.