Η Λένα Δροσάκη μαγεύει με το χαμόγελό της

Δημοσιεύθηκε: 12/11/2019 17:36
Η Λένα Δροσάκη μαγεύει με το χαμόγελό της

Αυτό το διάστημα τη βλέπουμε στη σειρά «Έρωτας μετά» να αποπλανά το μικρό γιο της Άννας και του Χρήστου. Η ξανθομαλλούσα Λένα Δροσάκη με τα εκφραστικά μπλε μάτια είναι ηθοποιός και το ταλέντο της εξαπλώνεται σε μια ευρεία γκάμα χαρακτήρων στο θεατρικό σανίδι, στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη.
Αυτόν τον καιρό μπορούμε επίσης να τη δούμε στο «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο θέατρο Βεάκη. Είναι η γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον οποίο όποτε βρίσκουν χρόνο κάνουν μικρές αποδράσεις στο εξωτερικό. Η Λένα το 2015 τιμήθηκε με το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», είναι όμως και μια πολύ όμορφη γυναίκα, με εντυπωσιακό κορμί, χάρη στο γεγονός ότι προσέχει τη διατροφή της και κάνει pilates και yoga.
Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το υπέροχο χαμόγελο και τον πηγαίο αυθορμητισμό της, καθιστούν τον λογαριασμό της στο Instagram ιδανικό για να τον χαζεύεις με τις ώρες! Μάλιστα σε λίγες μέρες θα κάνεις γκεστ και στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» όπου θα υποδυθεί μία Αμερικάνα που θα φέρει τον Ηλία σε πολύ δύσκολη θέση…

View this post on Instagram

«…κανεις δουλίτσα βλέπω ….» #mourmoura #alphatv #Frida απόψε στις 21.00 Alpha

A post shared by Lena Drosaki (@lenakidrs) on

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT