Η μεγάλη ανατροπή στο πρωινό του Star! Ποιος θα αντικαταστήσει τον Κρατερό Κατσούλη;

Δημοσιεύθηκε: 10 Μαΐου 2021 09:30
Η μεγάλη ανατροπή στο πρωινό του Star! Ποιος θα αντικαταστήσει τον Κρατερό Κατσούλη;

Λέτε να έχουμε ανατροπή στο πρωινό του Star; Μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη, οργίαζαν οι φήμες ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο του και η Κατερίνα Καραβάτου.

Η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα της Φωλιάς των Κου Κου τη φετινή σεζόν δεν ήταν εκείνα που ήλπιζαν οι άνθρωποι του σταθμού. Και τη νέα σεζόν το πρωινό μαγκαζίνο θα αλλάξει μορφή.

Μετά την αποχώρηση του Κρατερού θα αλλάξει και σε πρόσωπα. Γιατί ο ηθοποιός τόνισε ότι ο κύκλος της παρουσίασης ολοκληρώθηκε για εκείνον.

Μπορεί ο σύζυγός της να έφυγε, αλλά στο Star δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου. Και αυτό αποτελεί ανατροπή, αφού όλα έδειχναν ότι θα αναζητούσε νέα τηλεοπτική στέγη.

Τελικά όλα δείχνουν ότι θα μείνει, αλλά με νέο συμπαρουσιαστή. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Χάρης Λεμπιδάκης, το όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλου συζητήθηκε στο κανάλι.

Η αλήθεια είναι ότι ο Φώτης έχει πολλές συμπάθειες στον σταθμό και δεν αποκλείεται να είναι εκείνος δίπλα στην Καραβάτου. Πάντως, ακόμη επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει, αφού εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις.