Η Πανσέληνος θα δώσει θετικά αποτελέσματα σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συμφωνίες

19 Δεκεμβρίου 2021 07:45

Η Πανσέληνος θα δώσει θετικά αποτελέσματα σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συμφωνίες

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων πραγματοποιείται στις 06:34 το πρωί και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που είναι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου.

Η Πανσέληνος θα δώσει θετικά αποτελέσματα σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συμφωνίες.

Είναι μία Πανσέληνος που μπορεί να δώσει θετικά αποτελέσματα σε προσωπικές σχέσεις, επαγγελματικές συμφωνίες, υποθέσεις που αφορούν την γνώση και τη μόρφωση. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Καθώς η συμμετοχή του Δία από τον Υδροχόο προμηνύει ευνοϊκές καταστάσεις. Η αισιόδοξη πορεία των πραγμάτων κρίνεται από εμάς αρκεί να αντιμετωπίσουμε κάθε συνθήκη που έρχεται στη ζωή μας με θετικό πνεύμα και καλή διάθεση.

Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα ανοίξουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στην προσωπική μας ζωή. Η ανάγκη να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας θα μας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που έχουν να μας μάθουν πολλά και θέλουν να σταθούν δίπλα μας από δω και στο εξής, σε επαγγελματικό επίπεδο. Σημαντικές θα είναι οι συνεργασίες που μπορεί να ολοκληρωθούν αυτό το χρονικό διάστημα. Θα αφορούν κυρίως το εμπόριο, την επικοινωνία και την διαφήμιση ανοίγοντας σημαντικά μονοπάτια που θα μας οδηγήσουν στην επαγγελματική καταξίωση.

Σημαντική είναι η συνθήκη της στάσιμης Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Που μπορεί να δείχνει μπλοκαρίσματα σε οικονομικά ζητήματα. Είναι απαραίτητο να πάρουμε χρόνο ώστε να μην προχωρήσουμε τελεσίδικα σε οικονομικές υποθέσεις. Που μπορεί να μας απασχολήσουν. Οι συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο για αμοιβές και μπόνους φαίνεται να κολλάνε. Καθώς η Αφροδίτη προετοιμάζεται αύριο για να αρχίσει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω.

Ιδιαίτερα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου δεν αποκλείεται να νιώσουν στασιμότητα και μπλοκάρισμα σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Η αναθεώρηση των αναγκών είναι μία καθοριστική συνθήκη που μας ωθεί η ανάδρομη Αφροδίτη δίνοντας μας την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε ότι μας ικανοποιεί κυρίως στο επίπεδο της προσωπικής μας ζωής.

Ευχάριστα νέα μπορεί να φέρει το συγκλίνων τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο. Οι συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο παίρνουν φωτιά. Και μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικές ιδέες που θα ενθουσιάσουν πρόσωπα εξουσίας και ανώτερους μας.

myastro