Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και ενισχύει την ανάγκη για επικοινωνία

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Νοεμβρίου 2022 08:20

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζει ψυχολογικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από την κατήφεια και την μοιρολατρία αφού η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη δεν μας επιτρέπει να δούμε με αισιοδοξία τις όποιες υποθέσεις μας απασχολούν.

Πιθανό είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων που θα μας απογοητεύσουν, ενώ δεν έχουμε την ψυχολογία να τις αντιμετωπίσουμε με λογική και ωριμότητα. Είναι προτιμότερο να δώσουμε χρόνο ώστε να ξεφύγουμε από τις αρνητικές σκέψεις αφήνοντας χώρο για θετικές εξελίξεις που μπορεί να έρθουν αργότερα.

Σημαντική επίπτωση θα έχει και στην ψυχολογία μας αφού έρχονται στην επιφάνεια βαθύτερα ζητήματα που μας απασχολούν έντονα. Αμφιβολίες και ανασφάλειες μας επηρεάζουν άμεσα και δεν επιτρέπουν να αξιολογήσουμε με ψυχραιμία συναισθήματα και φόβους.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro, είναι σημαντικό να βρούμε το σθένος να ξεφύγουμε από τις φοβίες που δεν μας επιτρέπουν να κινηθούμε απελευθερωμένα αντιμετωπίζοντας κατάματα ό,τι μπορεί να μας κρατάει καθηλωμένους.

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους ενισχύοντας την ανάγκη να επικοινωνήσουμε και να προχωρήσουμε με γοργό βηματισμό σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές. Το τρίγωνο που σχηματίζει τα ξημερώματα με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μας δίνει τη δυνατότητα να θεμελιώσουμε στόχους και φιλοδοξίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο που μπορεί να έχουν μακροβιότητα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε πριν από το μεσημέρι καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ανασφάλειες και ψευδαισθήσεις δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα.

Είναι εύκολο να γίνουμε ευάλωτοι απέναντι σε πρόσωπα που θέλουν να μας κατευθύνουν λανθασμένα σε εμπορικές και επικοινωνιακές συνεργασίες. Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις και ας μην προχωρήσουμε σε επιλογές και αποφάσεις αν δεν είμαστε απόλυτα βέβαιοι.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους βγάζοντας μας από τη ραστώνη με απότομο τρόπο. Νευρικότητα και άγχος κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να εκφραστούν με λανθασμένο τρόπο στο κοντινό περιβάλλον.

Προσοχή σε καυγάδες και αντιδικίες που μπορεί να προκύπτουν από παρελθούσες καταστάσεις που ακόμα απασχολούν τις σχέσεις μας.