Η σπάνια εμφάνιση της Σοφίας Αλιμπέρτη

2 Αυγούστου 2020 21:00

Είχαμε χρόνια να την δούμε να ποζάρει σε φωτογαφία και μας άρεσε πολύ. Τα τελευταία χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αφήσει πίσω τη ζωή της στην Αθήνα και έχει επιλέξει να ζει στην αγαπημένη της Πάρο. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια αποφάσισε στο απόγειο της τηλεοπτικής της καριέρας να εγκαταλείψει τα πάντα, να αρνηθεί τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να ζήσει δηλαδή μόνιμα στο αγαπημένο νησί.

Από το 2013, λοιπό, έχει εγκατασταθεί σε ένα συγκρότημα κατοικιών στον οικισμό Υστέρνι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί, έχοντας ανοίξει ένα υπέροχο art café δίπλα στο κύμα στο λιμάνι της Νάουσας.

Πρόσφατα, ο γιος της, Μιχαήλ Αγγελος Βαρθακούρης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagmam μια selfie που έβγαλε μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό του, Νικόλα.

Στο σπάνια αυτό στιγμιότυπο βλέπουμε την Σοφία Αλιμπέρτη μετά από αρκετό καιρό, να ποζάρει χαμογελαστή στον φακό αγκαλιά τα δύο αγόρια της, τα οποία υπεραγαπά. Η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει και πραγματικά ο χρόνος είναι σύμμαχος της.