Η Τιτίκα Στασινοπούλου μίλησε για τον Σεργιανόπουλο, για τους «Δύο ξένους» και για τον έρωτα του Γιώργου Παπαζήση για την Αλίκη

Δημοσιεύθηκε: 12 Νοεμβρίου 2019 12:19
Η Τιτίκα Στασινοπούλου μίλησε για τον Σεργιανόπουλο, για τους «Δύο ξένους» και για τον έρωτα του Γιώργου Παπαζήση για την Αλίκη

Η ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου, που συμμετείχε στους «Δύο Ξένους» και ερμήνευσε τον ρόλο της μητέρας της Μαρίνας Κουντουράτου, Ζωής, μίλησε για το άδοξο τέλος της δημοφιλούς σειράς, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι στον τρίτο κύκλο θα έπαιζε ο Θανάσης Βέγγος. Ο γνωστός ηθοποιός θα έπαιζε τον πατέρα της Μαρίνας, ενώ η Τιτίκα Στασινοπούλου μίλησε και για το άδοξο τέλος του Νίκου Σεργιανόπουλου.
«Αν με πείτε Ζωίτσα ούτε θα χαρώ ούτε θα λυπηθώ, ήταν ένας σημαντικός ρόλος στο δικό μου το χώρο. Τον ρόλο τον είχαν γράψει για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, δεν μπορούσε να τον παίξει και τον έφεραν σε μένα. Το σενάριο των «Δύο Ξένων» τελείωσε σε στιλ αναγκαστικά να τελειώνουμε. Στη συνέχεια που ήθελε να κάνει το συγγραφικό δίδυμο, στο οποίο θα έμπαιναν μέσα και ο Θανάσης Βέγγος, αλλά και άλλοι άνθρωποι, δεν δέχτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Ναι, ήταν να μπει ο Βέγγος και θα έκανε τον άντρα μου και πατέρα της Μαρίνας. Δεν ήθελε ο Ρήγας να αλλάξει πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά.
«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά έχω την εντύπωση ότι πήγαινε γυρεύοντας. Είχα την αίσθηση και από αυτό που είπε στους ανθρώπους που τον έπιασαν στην Τροχαία «ψάξτε και το αυτοκίνητο», σαν να τους έλεγε «ψάξε, κάτι θα βρεις». Αυτό τι σου λέει; Πιάσε με! Έχω πράγματα που δεν πρέπει να έχω. Αυτό τι σου λέει; Ότι είμαι σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο θέλω να βγω και δεν έχω βρει άλλον τρόπο εκτός από αυτόν», ανέφερε η ηθοποιός.

Advertisement

Επίσης σχολίασε παλαιότερη δήλωση του συζύγου της Γιώργου Παπαζήση ότι ήταν ερωτευμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ηθοποιός είπε ότι ήταν χαριτωμένη η Αλίκη και αυτός ο τύπος γυναίκας γοήτευε τον σύζυγό της, ότι η ίδια δεν είχε κανένα λόγο να ενοχληθεί από αυτή τη δήλωση, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Με απάτησε; όχι» ενώ αποκάλυψε ότι παρότι ουσιαστικά είχαν χωρίσει, δεν είχαν πάρει επίσημα διαζύγιο και μάλιστα σε περίπτωση που εκείνος ήθελε να επιστρέψει στην εστία τους, η ίδια είχε αφήσει το δωμάτιό του και τα πράγματά του ως είχαν.

Advertisement