Αντεπίθεση (με το γάντι) της Ηλιάδη στη μαμά του Γκέντσογλου και τι λέει για τη Βίκυ Κάβουρα

15 Απριλίου 2019 16:00

Και το ‘πε η Βίκυ Κάβουρα…  “Αν ήξερα πράγματα θα έπινα έναν καφέ με την Αγγελική Ηλιάδη”. Αυτά βεβαίως αναφορικά με τον Σάββα Γκέντσογλου, που, απ’ ό,τι καταλάβαμε, μάλλον… πρώην και της ηθοποιού έγινε.

Πώς σχολίασε, όμως, την ατάκα της η Αγγελική; “Δεν πίνω πολύ καφέ τελευταία γιατί προσπαθώ να καταλαγιάσω λίγο τα νεύρα μου. Και ο γιατρός μου ο ψυχοθεραπευτής μου, μου έχει απαγορεύσει να πίνω πολλούς καφέδες. Έχω αρχίσει ψυχοθεραπεία, γιατί δυστυχώς αντιμετώπισα τους τελευταίους μήνες αρκετά συχνά κρίσεις πανικού…”

Δεν άφησε, όμως, να πέσουν κάτω ούτε οι δηλώσεις της μαμάς του Σάββα Γκέντσογλου, Κυριακής, που άφησε να εννοηθεί πως κατά τη διάρκεια που είχαν σχέση, τον εκμεταλλεύτηκε. Και ότι δεν βλέπει στα πέντε χρόνια που έχει γεννηθεί συχνά τον γιο της με τον Σάββα. “Αυτή η χρονιά είχε τις δυσκολίες της, όλα αυτά που πέρασα με την υγεία μου. Όμως όλα καλά ευτυχώς! Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι από την συνέντευξη που παραχώρησε η μαμά του Σάββα Γκέντσογλου.”

“Δεν σχολιάζω πράγματα που λέγονται από ανθρώπους που είτε δεν με γνωρίζουν προσωπικά είτε από ανθρώπους που δεν είναι στην οικογένειά μου μέσα. Εγώ έχω πάει δυο καλοκαίρια των 5 χρόνων γιο μου, στην γιαγιά του για να την δει! Τα παιδιά μου είναι ένα ιερό πράγμα, δεν θέλω να τα ακουμπάει τίποτα και κανένας…”

Μάλιστα.