Η (εγκυμονούσα) Τζένη ποζάρει με τον Δήμο της μες στα μέλια – δες τους

«Είναι απίστευτο ότι το έγραφαν όταν δεν ήμουν έγκυος και, τώρα που έμεινα, δεν το έγραψε κανείς. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα λίγο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό μου. Που έφτασα πρώτα σ’ ένα σχετικά ασφαλές σημείο της εγκυμοσύνης. Πλέον, το μοιράζομαι μέσα απ’ την καρδιά μου και με πολλή χαρά».

Τάδε έφη η Τζένη Θεωνά.

Ένα γλυκύτατο πλάσμα της ηθοποιίας, που ήθελε πολύ να γίνει μητέρα. Και τ’ όνειρό της γίνεται πραγματικότητα, αφού σε λιγότερους από πέντε μήνες θα έχουμε baby boom. Ο δε Δήμος Αναστασιάδης, ο άντρας της; «Ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά τους, τη λατρεύει τη Τζένη και επιχειρεί να προλαβαίνει κάθε της χατίρι. Προσπαθεί ν’ αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο σε εκείνη γιατί έχει και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις», μας λέει πρόσωπο απ’ το περιβάλλον του, full in love, ζευγαριού. «Πραγματικά, είναι ενθουσιασμένος. Πιο ευτυχισμένο δεν τον έχουμε δει ποτέ-φαίνεται, εξάλλου», ολοκληρώνει η ίδια πηγή.

Όσο για τη Τζένη, μοιράζεται φυσικά τον ενθουσιασμό της και δεν τη νοιάζει αν πάρει και μερικά κιλά παραπάνω. Φαίνεται πως ήδη έχει πάρει πάνω από δέκα, αλλά μέχρι το πέρας της κύησης μπορεί να μην προστεθούν παρά τρία-τέσσερα ακόμα… Μια χαρά δηλαδή. Και για να τα ξεφορτωθεί γρήγορα, αφότου φέρει στον κόσμο το μπεμπέ.

Καλή λευτεριά (ξανά) αγαπημένη!

#cutestdadtobe σε πλήρη χρωματική αντίθεση 🖤😎☻🦓🐼