Καραβάτου-Κατσούλης: Τι τρέχει με τη σχέση τους και τι (προ)βλέπουν οι insiders για την επόμενη σεζόν

29 Μαρτίου 2019 20:40

Το φορμάτ των ζευγαριών «πουλάει» τελικά στην ελληνική τηλεόραση; Αν κρίνουμε απ’ την περίπτωση των Κατερίνας Καραβάτου-Κρατερού Κατσούλη που μια χαρά τα πάνε από τηλεθέαση και fun εκπομπή έχουν, σαφώς. Στη ζωή τους, όμως, τι γίνεται;

Αν και οι ίδιοι λένε ότι “δεν πουλάμε το ζευγάρι”, με την έννοια ότι δεν αναφέρονται στα ενδοοικογενειακά τους, θεωρούν ότι “συνεννοούμαστε με έναν πολύ καλό τρόπο”, όπως χαρακτηριστικά έχουν πει.

Παρόλα αυτά, είχαν μιλήσει παλιότερα για τις μεταξύ τους “εκρήξεις”. 

Κατερίνα Καραβάτου: «Μοιάζουμε σε βασικές αρχές. Ο τρόπος διαχείρισης τους, όμως, στις συμπεριφορές μας είναι διαφορετικός. Δηλαδή, ο Κρατερός είναι πολύ πιο δυναμικός από μένα, παρόλο που συνήθως εγώ φαίνομαι πιο δυνατή».

Κρατερός Κατσούλης: «Η Κατερίνα είναι δυναμική, αλλά με το δικό της τρόπο. Είναι ήρεμη δύναμη. Είμαι της άποψης ότι ένα ζευγάρι δεν είναι κακό να μη συμφωνεί απόλυτα σε όλα. Δυο άνθρωποι, για να είναι καλά πρέπει να συμφωνούν στα πράγματα που οι ίδιοι στη σχέση τους έχουν ορίσει ως σημαντικά. Στα βασικά, λοιπόν, ως ζευγάρι έχουμε, συμφωνήσει. Τα υπόλοιπα, στα οποία τυχαίνει να διαφέρουμε, απλώς δημιουργούν ποικιλία στη σχέση μας, όχι πρόβλημα. Είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι, υπάρχουν και εκρήξεις στη σχέση μας. Στα πράγματα που διαφέρουμε, όμως, ο ένας πάντα προσπαθεί να καταλάβει και να αναλύσει την αντίδραση του άλλου, ώστε να μην αφήνουμε τον εγωισμό να μας απομακρύνει».

Η προσωπική τους σχέση και η επόμενη σεζόν

Πηγές, αναφέρει το youweekly.gr, λένε ότι η προσωπική τους σχέση δεν είναι και τόσο καλή, ότι δηλαδή τσακώνονται συχνά μεταξύ τους. Ότι πίσω από τις κάμερες υπάρχει έντονη γκρίνια! Βέβαια, η καθημερινή τριβή σε δουλειά και σε σπίτι, φέρνει και εντάσεις και… μουρμούρα! Είναι κάτι άλλωστε που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, που μοιράζονται την ίδια στέγη σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, τα πάνε σούπερ. Ήδη έχουν κλείσει για την επόμενη σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης και σχεδόν το σύνολο του πάνελ! Το κανάλι, είναι πολύ ευχαριστημένο από τη συνεργασία τους και δεν θα ήθελε σε τίποτα να τη διακόψει.