«Μου έδινε 10.000.000 δραχμές και δώρο μια ολοκαίνουρια Mercedes! Αρνήθηκα» – ποια και για ποιον το είπε (φωτογραφία)

Δημοσιεύθηκε: 06/02/2019 12:30
"Μου έδινε 10.000.000 δραχμές και δώρο μια ολοκαίνουρια Mercedes! Αρνήθηκα" - ποια και για ποιον το είπε (φωτογραφία)

Την είχαμε χάσει εδώ και χρόνια και η αλήθεια είναι πως δεν την αναγνωρίσαμε με το «καλημέρα».  Έχει αλλάξει το μουτράκι της, αλλά η γλώσσα της είναι -ή μάλλον παραμένει- καταπέλτης.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια μίλησε,  μεταξύ άλλων,  για τον χωρισμό της, αλλά και την προσφορά που είχε από επιχειρηματία για να πάει στο μαγαζί του. Φευ… Αρνήθηκε.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Δελλή.

Η τραγουδίστρια είπε: «Ύστερα από αρκετά χρόνια μοναξιάς γνώρισα έναν ωραίο άντρα, γνωστό σήμερα στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, μαζί με τον αδελφό του. Είχε ένα σουβλατζίδικο στο Παγκράτι κι ένα μπουζουξίδικο στον Ωρωπό. Ονειρευόταν να ανοίξει ένα κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα. Με τις γνωριμίες μου κατάφερε και πήρε ένα μαγαζί στη λεωφόρο Συγγρού, όπου τραγουδούσα για εφτά χρόνια. Όσο κράτησε και η γεμάτη πάθος αλλά και ζήλια σχέση μας.»

Ο χωρισμός 

«Μπερδεύτηκαν τα αισθηματικά με τα συμφέροντα και χωρίσαμε», συμπλήρωσε για να διευκρινίσει: «Δεν με άφηνε να φύγω από το μαγαζί, φρενάροντας την καριέρα μου. Αναγκάστηκα να αρνηθώ πρόταση του τότε ιδιοκτήτη του Can Can, ο οποίος μου έδινε 10.000.000 δραχμές για τη «μετεγγραφή» στο μαγαζί, με δώρο μια ολοκαίνουργια Mercedes. Κι εκείνος δεν με άφησε.»

Το ρεζουμέ

«Πληγώθηκα και καταστράφηκα επαγγελματικά. Όταν χωρίσαμε, το 2009, έκλεινα συμβόλαια με μαγαζιά και δύο ημέρες μετά ακυρώνονταν.» Άκου να δεις.

Χριστίνα Δελλή

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT