Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Ξανά μαζί το ζευγάρι; Οι αναρτήσεις που τους «πρόδωσαν»

Συντάκτης: Newsroom

15 Φεβρουαρίου 2023 14:37

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Ξανά μαζί το ζευγάρι; Οι αναρτήσεις που τους «πρόδωσαν»

Μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα.

Οι δυο τους, είχαν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή έπειτα από πολλές επανασυνδέσεις λίγο πριν η Κατερίνα Δαλάκα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor All Star. Η απόφαση της αθλήτριας να μπει και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης δεν έβρισκε σύμφωνο τον επιχειρηματία και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επήλθε η ρήξη στη σχέση τους.

Πλέον όμως, η Κατερίνα Δαλάκα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και φαίνεται πως έχει έρθει και πάλι κοντά με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, κάτι που μαρτυρούν και οι τελευταίες τους αναρτήσεις στα social media από τις οποίες φαίνεται ότι βρίσκονται στο ίδιο μέρος.

Φιντιρίκος για Δαλάκα: «Της είχα ξεκαθαρίσει ότι είμαι αντίθετος με τη συμμετοχή της στο Survivor»

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Ο επιχειρηματίας απάντησε για την Κατερίνα Δαλάκα και τόνισε πως ο ίδιος ήταν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο Survivor All Star.

«Μετά την απόφασή της να πάει στο παιχνίδι εγώ ήμουν αντίθετος, της το είχα ξεκαθαρίσει πριν ταξιδέψει και αυτό γιατί η γνώμη μου ήταν ότι είχε λάβει μέρος σε δύο παιχνίδια, είχε φτάσει και στα δύο στον τελικό, είχε κερδίσει το ένα και δεν είχε να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

«Από την στιγμή που δεν έχω επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζω τι έχει γίνει ακριβώς, δεν μπορώ να εκφέρω καμία απολύτως γνώμη γιατί από την στιγμή που δεν ήμουν εκεί και δεν έχω δει με τα μάτια μου, αλλά και ούτε και έχω ακούσει με τα αυτιά μου τι έχει γίνει ακριβώς, δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο έχει κανόνες για όλους τους παίκτες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται στο έπακρο».

«Ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και επειδή γράφτηκαν πολλά φυσικά και δεν θα ανακατευόμουν με το τι γίνεται μέσα, ειδικά όταν δεν βρίσκομαι εκεί και όταν είναι ένα παιχνίδι το οποίο εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξή του, καθώς ζω στον αληθινό κόσμο και δίνω τους αγώνες μου έξω».

Δαλάκα - Φιντιρίκος: Το ζευγάρι (ξανά) χώρισε και αυτός είναι ο λόγος

Δαλάκα – Φιντιρίκος: Το ζευγάρι χώρισε λόγω…Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια περίπου, ωστόσο η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα.

Η νικήτρια του Survivor και ο γνωστός επιχειρηματίας έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης με τη σχέση τους, η οποία έχει περάσει πολλά on-offs, ενώ και τώρα φαίνεται πως περνούν και πάλι μια δύσκολη περίοδο.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός να απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια από τις βραδινές εξόδους τους, ωστόσο φαίνεται, πως ήρθε ξανά η ρήξη στη σχέση τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είναι πλέον μαζί.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στον Παναμά, μια μέρα πριν όμως, το εισιτήριο ακυρώθηκε και η Κατερίνα Δαλάκα δεν ταξίδεψε με τον αγαπημένο της, σύμφωνα με την εκπομπή, ο επιχειρηματίας έχει δείξει ανοιχτά την αρνητική άποψή του σχετικά με τη συμμετοχή της συντρόφου του στο All Star Survivor.