Κατερίνα Καινούργιου: «Είχε γίνει μια παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά λύθηκε»

Συντάκτης: Newsroom

10 Οκτωβρίου 2022 15:06

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχε γίνει μια παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά λύθηκε»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου για την Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή μια συνάντηση που είχαν.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ιωάννα Μαλέσκου της τηλεφώνησε λίγο μετά τη συνέντευξη με τη Δέσποινα Βανδή για να της πει συγχαρητήρια.

«Είναι πολύ καλά και είναι ευγενέστατη. Με συγκίνησε, γιατί μετά τη συνέντευξη με τη Δέσποινα Βανδή με πήρε τηλέφωνο για να μου πει συγχαρητήρια», είπε αρχικά.

«Έρχεται σε αντίθεση με άλλες παρουσιάστριες που μπορεί να είμαστε και στον ίδιο σταθμό και δεν ανέφεραν καν τη συνέντευξη, ενώ εκθείαζαν συνεντεύξεις άλλων καναλιών. Δεν με νοιάζει για εμένα, για τη Δέσποινα Βανδή το λέω. Και η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε:

«Στο τέλος της σεζόν είχε γίνει μια παρεξήγηση, της είχαν μεταφέρει κάτι λάθος. Βλέποντας τη στάση του σταθμού απέναντί της, τη στήριξα. Της είπα “μη μασάς, συμβαίνει”».

Τέλος, ανέφερε πως η Ιωάννα Μαλέσκου αυτή την περίοδο είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή και κάνει συζητήσεις για ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

«Θέλω να κάνω μια συνέντευξη μαζί της, νομίζω ότι συζητάει για κάτι. Όταν έχει κάτι να πει, τότε θα μιλήσει. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι, η οποία συμμετείχε σε μια σημαντική πρωτοβουλία για δενδροφύτευση στον Υμηττό. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν χαλαρή κι ευδιάθετη επί τω έργω κι λιγομίλητη στις τηλεοπτικές κάμερες, δίχως να θέλει να αποκαλύψει κάτι για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Καλό μήνα κι εμένα μου λείψατε είναι η αλήθεια. Συναντιόμαστε όμως με έναν πολύ ωραίο σκοπό. Ο μήνας ξεκινά πολύ δημιουργικά και με πολλές πράσινες δράσεις. Να είστε καλά».

Η Ιωάννα Μαλέσκου αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις για το αν έχει δεχθεί κάποια πρόταση τηλεοπτικά.