Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Ταγκρίδης: ερωτευμένοι στο Τόκιο

Δημοσιεύθηκε: 26 Αυγούστου 2019 14:38
Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Ταγκρίδης: ερωτευμένοι στο Τόκιο

Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου βρίσκονται αυτό το διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου και ο αγαπημένος της Φίλιππος Τσαγκρίδης. Αν και η σχέση είναι σχετικά καινούργια, καθώς μετρά μόνο λίγους μήνες, όλα δείχνουν ότι Κατερίνα και Φίλιππος είναι full in love και δεν το κρύβουν. Οι δυο τους πέρασαν παρέα το φετινό καλοκαίρι με εξορμήσεις στα νησιά, ενώ εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται στο Τόκιο.

Καινούργιου

Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες και να μοιράζεται τις εικόνες που έχει γύρω της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το ίδιο κάνει φυσικά και το αμόρε της. Η ίδια πάντως φαίνεται να είναι στα καλύτερά της και σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει στο στενό φιλικό της περιβάλλον, πως στο πρόσωπο του Φίλιππου βρήκε το άλλο της μισό!

Τσαγκρίδης

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου;

Ο Φίλιππος – Αλέξανδρος είναι γιος του Στέφανου Τσαγκρίδη και της Ειρήνης Παναγοπούλου. Είναι εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου, του θεμελιωτή της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου και το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα όταν απήχθη το 2009.
Ο 29χρονος ακολουθεί την παράδοση της οικογένειας καθώς ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Σπούδασε στην Καλιφόρνια και αγαπάει τη σύγχρονη τέχνη.

Καινούργιου