Κατερίνα Λέχου-Δέσποινα Βανδή μαζί: Ποιοι είναι οι «ιθύνοντες» για τη συνεργασία τους

Mια ολική επαναφορά, που θέλουμε πολύ ν’ απολαύσουμε! Το συγγραφικό δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο θεατρικό μιούζικαλ. Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή με τον τίτλο «Το δικό μας σινεμά» το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ολοκαίνουργιο «Άλσος» του Πεδίον του Άρεως. Το οποίο «Άλσος» ανακαινίζεται από την αρχή στη θέση του παλαιού ιστορικού θεάτρου χωρητικότητας 2.000 θέσεων. 

Οι πρωταγωνιστές 

Πρωταγωνιστές, πληθώρα χορευτών και μουσικών, ευφάνταστες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού. Μεταξύ άλλων, παίζουν Σπύρος Παπαδόπουλος, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Λέχου, Γιώργο Κωνσταντίνου, Ελένη Γερασιμίδου, Κώστας Κόκλας, Παύλος Χαϊκάλης, Πηνελόπη Πιτσούλη. Ακόμα, Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Χρανιώτης, Σύλβια Δεληκούρα, Παρθένα Χοροζίδου, Ευγενία Σαμαρά, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριαλένα Ροζάκη κ.ά.

Μιχάλης Ρέππας – Φωκάς Ευαγγελινός

Το στόρι
Μια ιστορία που εκτυλίσσεται μέσα στα στούντιο της Φίνος Φίλμ στη δεκαετία του ’60. Για την ακρίβεια, εξελίσσεται σε μια εικοσαετία. Από το 1955 μέχρι το 1977, τη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Δίνει, δε, την αφορμή στον Θανάση Παπαθανασίου και στον Μιχάλη Ρέππα να μας ταξιδέψουν στο χρόνο και να μας μεταφέρουν με νοσταλγία, τρυφερότητα, συγκίνηση και χιούμορ σε μια εποχή που όλοι έχουμε αγαπήσει.

«Το δικό μας σινεμά» σε ασπρόμαυρο φόντο, με χαρακτήρες και τραγούδια αγαπημένα, μεγάλες επιτυχίες που έχουν γραφτεί στην ψυχή και τη μνήμη μας, περιδιαβαίνει τα χρόνια της μεγάλης ανόδου, της ακμής και της παρακμής του ελληνικού κινηματογράφου μέσα από τις ζωές κάποιων πρωταγωνιστών του κινηματογράφου.

Μέμος Μπεγνής, Ευγενία Σαμαρά, Γιώργος Χρανιώτης

NTON.A.