Κατερίνα Βρανά: «Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα. Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή»

12 Μαΐου 2022 12:45

Η Κατερίνα Βρανά μίλησε για την περιπέτεια υγείας της - «Η σωστή λέξη για την κατάστασή μου είναι “ανάπηρος”»

Η Κατερίνα Βρανά σε μία κατάθεση ψυχής μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και τον φόβο του θανάτου.

Η Κατερίνα Βρανά μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε όταν νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Μαλαισίας και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της από μία βαριά λοίμωξη

“Από τότε που αρρώστησα δεν μπορούν να συντονιστούν οι φωνητικές χορδές μου. Στην παράσταση «Σχεδόν Πέθανα» θα δείτε μία κωμική εξιστόρηση της περιπέτειας της υγείας μου. Πήγα να πεθάνω στην πόλη Malacca στην Μαλαισία. Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα, τους 3 μήνες που κινδύνευσε η ζωή μου, έβλεπα ότι κάνω γιόγκα. Ήμουν σε κώμα και τους άκουγα να λένε «πολύ δύσκολη η κατάσταση», και εγώ σκεφτόμουν τι υπερβολάρες, σίγα τα λάχανα!

Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή, όταν τυφλώθηκα μου χάλασε το κέφι για καμία εβδομάδα. Δεν είχα καταλάβει ακριβώς πόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας είχα, 1 χρόνο μετά το κατάλαβα. Η αποκατάσταση πάει πολύ αργά, νομίζω μέχρι να γίνω 8 θα έχω στρώσει. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να πεις κάτι και να μην γελάνε»