Κατερίνα Ζαρίφη: Ξέσπασε η παρουσιάστρια – «Δεν ξέραμε ρε άνθρωπε να σε ρωτήσουμε πότε θα..»

24 Ιανουαρίου 2021 20:00

Τον σάλο που ξέσπασε με τη Σοφία Μπεκατώρου σχολίασαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή τους.

Καθότι πρώην αθλήτρια και η ίδια η Ντορέττα εκμυστηρεύθηκε ότι είναι σύνηθες οι προπονητές να φέρονται στους αθλητές με τον χείριστο τρόπο.

«Όσοι έχουν περάσει από τον πρωταθλητισμό – μαζί κι εγώ – ξέρουμε πολύ καλά ότι το κομμάτι της κακοποίησης – που δεν έχει να κάνει μόνο με την κακοποίηση, είναι η λεκτική, η ψυχική κακοποίηση – ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί προπονητές που φέρονται απαίσια στους αθλητές», τόνισε.

Από την άλλη, η Κατερίνα Ζαρίφη αποδοκίμασε έντονα όσους βγήκαν και έκριναν την Ολυμπιονίκη για το timing της αποκάλυψής της λέγοντας:

«Μία οποιαδήποτε γυναίκα καταθέτει και βγάζει την ψυχούλα και της και λέει μου συνέβη σεξουαλική κακοποίηση. Και βλέπω μία μερίδα κόσμου γιατί εγώ εκεί έγινα πραγματικά έξαλλη που λέει “τώρα το λέει;”. Αμ, δεν ξέραμε ρε άνθρωπε να σε ρωτήσουμε πότε θα βγάλουμε την ψυχούλα μας έξω και θα κοινοποιήσουμε ό,τι χειρότερο συνέβη στη ζωή μας. Ας βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό μας. Μην αποθαρρύνουμε ανθρώπους», τόνισε.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ την ψυχολογία αυτής της γυναίκας σε αυτή την τρυφερή ηλικία να ζήσει όλο αυτό μόνη της», συμπλήρωσε η Μαρία Σολωμού.