Κάτια Ταραμπάνκο: η πρόταση γάμου από τον επιχειρηματία μετά το Survivor!

Δημοσιεύθηκε: 16 Φεβρουαρίου 2021 09:00
Κάτια Ταραμπάνκο: η πρόταση γάμου από τον επιχειρηματία μετά το Survivor!

Η πιο δημοφιλής παίκτρια του reality επιβίωσης την οποία παρακολουθήσαμε σε απίστευτες περιπέτειες στον Άγιο Δομίνικο, λίγο προτού φύγει για το παιχνίδι χρειάστηκε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της με πολύ βαριά καρδιά.

Ο λόγος για τον Κώστα Χωρινό ο οποίος είναι 31 ετών και ασχολείται με το marketing.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από ακριβώς έξι μήνες κατά την διάρκεια του πρώτου lockdown, δηλαδή το περασμένο Μάρτιο.

Έτυχε να βρεθούν σε ένα φιλικό σπίτι, ήρθαν κοντά και από τότε είναι μαζί.

Ήδη από την αρχή της σχέσης τους δεν την έκρυψαν και ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε βόλτα τους στο Κολωνάκι.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του και όσοι τους έχουν συναναστραφεί μιλούν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι.

Η σχέση τους πέρασε αρκετά δύσκολα αφού λόγω της απόφασης της Κάτιας να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο είχαν από κοινού να αντιμετωπίσουν τον σκόπελο της τεράστιας χιλιομετρικής απόστασης που τους χώρισε.

Όμως, εκείνοι που τους γνωρίζουν καλά έλεγαν ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ανάμεσά τους και πως ο Κώστας θα περιμένει πως και πως την αγαπημένη του να επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο για να συνεχίσουν μαζί από εκεί που είχαν σταματήσει τον έρωτά τους.

Και είχαν δίκιο, καθώς ο Κώστας όχι μόνο περίμενε, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες, με την επιστροφή της αγαπημένης του, της έκανε και πρόταση γάμου, ζητώντας της να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μέσα στο επόμενο καλοκαίρι.

Η Κάτια απάντησε θετικά, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή καμία άλλη λεπτομέρεια για το γάμο.

Φαίνεται ότι η όμορφη Κάτι, μετά από πολλές περιπέτειες, βρήκε επιτέλους τπν άντρα που θέλει να μοιραστεί μαζί του τη ζωή της…

Πηγή: περιοδικό Ciao

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT