Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ήμουν έτοιμη να παντρευτώ και να κάνω παιδιά» (βίντεο)

24 Δεκεμβρίου 2018 20:43

Για τον πολυσυζητημένο τσακωμό της σε νυχτερινό κέντρο με τον άλλοτε σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό, μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτοντας πως ήταν έτοιμη να τον παντρευτεί.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Αναφερόμενη στο παραπάνω περιστατικό, είπε: «Το κάνανε λίγο δραματικό και έκαναν ρετούς! Χωρίζαμε δέκα φορές τη βδομάδα, ήταν σχέση πάθους! Είχαμε μια σχέση και την είχα δημοσιοποιήσει γιατί είχε γνωρίσει τους γονείς μου και εγώ τους δικούς του και ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε. Αυτή τη σχέση την είχα πλάσει όπως όλα τα κορίτσια, ιδανικά στο μυαλό μου και πάρα πολύ ρομαντικά. Ότι είναι ο άνθρωπος που θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου γιατί αυτά τα βιώματα έχω και έτσι είναι η μαμά και μπαμπάς μου».

Και πρόσθεσε: «Ήθελα πραγματικά να κάνω παιδιά μαζί του. Όταν γινόταν κάτι δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν κάνει. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είχα πείσει και τον εαυτό μου και τον περίγυρο μου, ότι κάνει!».

Και κατέληξε λέγοντας: «Μια από όλες τις φορές που χωρίσαμε έτυχε να συναντηθούμε. Μίλησε με μια κοπέλα για να με κάνει να ζηλέψω, ήταν και οι φωτογράφοι (…) πήγα και εγώ και του λέω: ‘μα τι κάνεις; γινόμαστε ρεζίλι και αυτό έγινε!’».