Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Από την Κούβα και το Μαϊάμι, στα μπουζούκια και την αγκαλιά του έρωτα (pics+vds)

Δημοσιεύθηκε: 18/03/2019 17:44

Πρώτα πήγε στην Κούβα, μετά στο Μαϊάμι και κατέληξε στα μπουζούκια, όπου αντάλλαξε φιλιά με τον Φίλιππο Βαρβέρη. Δεν τον γνωρίζετε, είπατε; Επιχειρηματίας είναι. Έχει, δε, κλέψει την καρδιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Κάτι που δεν διέψευσε η ίδια. Το αντίθετο μάλιστα – με τον τρόπο της, βέβαια…

Ο έρωτας της εντυπωσιακής παρουσιάστριας είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου: έπαιξε στον αέρα βίντεο με το ζευγάρι να ανταλλάσσει καυτά φιλιά σε νυχτερινό κέντρο. Και εδώ θα πούμε: ω λαλά – που θα ΄λεγε επίσης και η Σάσα Σταμάτη.

Στο στόρι: την επόμενη μέρα, η Κωνσταντίνα «που ξέρουμε ότι χειρίζεται πολύ καλά τα μέσα» ανέβασε στόρι με το «μονόπετρο», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

ΤIP

Το επίθετο Βαρβέρης δε μπορεί να μη σας λέει κάτι: ο Φίλιππος Βαρβέρης είναι γιος ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας επίπλων σπιτιού και γραφείου και διατηρεί και εστιατόριο στη Μύκονο. Το τελευταίο διάστημα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας φαίνεται πως έχουν επεκταθεί, καθώς η παραλία της Φτελιάς έχει περάσει στα χέρια της.

EXTRA TIP

Την είδηση ουσιαστικά επιβεβαίωσε η Κωνσταντίνα, λέγοντας στην Κατερίνα Καινούργιου: «Κατερινάκι με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση και νομίζω ότι η εικόνα, τις περισσότερες φορές, μιλάει από μόνη της και δεν χρειάζονται περισσότερα. Καλά είμαι, είμαι μια χαρά». Ε, βέβαια, με τόσα ταξίδια, λιχουδιές, γλέντια και έρωτα, πώς να μην είσαι, αγάπη μου; Ερώτημα θέλει;!…

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT