Κώστας Φραγκολιάς: σε διπλό ταμπλό από το Φθινόπωρο στον Alpha

19 Ιουλίου 2021 11:15

Κώστας Φραγκολιάς: σε διπλό ταμπλό από το Φθινόπωρο στον Alpha

Ο Κώστας Φραγκολιάς φεύγει για τις διακοπές του, έχοντας κλείσει μια πολύ καλή συμφωνία για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Κώστας Φραγκολιάς: σε διπλό ταμπλό από το Φθινόπωρο στον Alpha.

Εκτός όμως από το Happy Day τον Κώστα Φραγκολιά θα τον δούμε και ως ηθοποιό στον Alpha στη νέα κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά». Σε έναν από τους βασικούς ρόλους.

Η νέα σειρά του Alpha στηρίζεται στο κολομβιανό «La Suegra» (ελληνιστί η Πεθερά ) και θα γίνει προσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα.

Τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει η Γωγώ Φώτου (Βασιλιάδες – Mega, Συμμαθητές – ANT1, Το Σόι σου, Έλα στην Θέση μου, Μην αρχίζεις την Μουρμούρα – Alpha και Πέτα την Φριτέζα – ANT1) ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Διευθυντής φωτογραφίας θα είναι ο Γιάννης Δασκαλοθανάσης.

Στην σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Παναγιώτα Βλαντή, Μάριος Αθανασίου και Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Κώστας Φραγκολιάς: «Όταν μια εκπομπή πηγαίνει καλά είναι όλα καλά - Από την άλλη το Happy Day είναι ζόρικη δουλειά»

Η υπόθεση της σειράς

Σύμφωνα με τη κολομβιανή ιστορία η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια φιλόδοξη ανύπαντρη μητέρα τριών παιδιών τη Βικτώρια. Η οποία κάποια στιγμή αναθέτει την επιχείρηση ενδυμάτων που έχει στα παιδιά της. Χωρίζει με τον αγαπημένο της και φεύγει για τις ΗΠΑ προκειμένου να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Η Βικτώρια καθώς περνούν τα χρόνια εδραιώνεται στο χώρο της τηλεόρασης ως παρουσιάστρια σε σημείο που όλοι να μιλούν γι’ αυτήν. Απεναντίας τα παιδιά της λόγω της ανευθυνότητας και της σπάταλης ζωής που κάνουν «βυθίζουν» την επιχείρηση τους στα χρέη. Kαι βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής. Ζητούν από τη μάνα τους να επιστρέψει πίσω και να τους βοηθήσει να σώσουν την επιχείρηση τους.

Η Βικτώρια θα επιστρέψει στη Κολομβία. Θα δει από κοντά τα χάλια τους και θα απαιτήσει να της δώσουν και πάλι τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησης. Παράλληλα θα τους ζητήσει να κάνουν ότι τους λέει. Ένα από αυτά που θα ζητήσει είναι να πουλήσουν τα αυτοκίνητα, τα σπίτια και ότι άλλο έχουν και να της δώσουν τα χρήματα που θα μαζέψουν από αυτά. Μάλιστα απαιτεί επίσης να μετακινηθούν όλοι στο μεγάλο της σπίτι για να μειώσουν τα έξοδα τους.