Κώστας Κωστόπουλος: Και νέα καταγγελία σοκ κατά του πρώην σκηνοθέτη του Σασμού

14 Μαΐου 2022 11:45

Μία νέα καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τα έργα και τις ημέρες του πρώην σκηνοθέτη τους Σασμού Κώστα Κωστόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μία γυναίκα που δέχτηκε την κακοποιητική συμπεριφορά από τον γνωστό σκηνοθέτη αναφέρει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πώς αντιδρούσε εναντίον της ο Κώστας Κωστόπουλος.

«Θέλω να μιλήσω για το δικό μου περιστατικό, για να δώσω δύναμη και στα άλλα θύματα, γιατί σίγουρα υπάρχουν κι άλλα. Να μιλήσουν κι αυτά με τη σειρά τους, αν βρουν τη δύναμη. Το δικό μου περιστατικό αφορά τον ίδιο κακοποιητή με την Έλενα Αθανασοπούλου. Είχε γίνει το 2017, Φεβρουάριο με Μάρτιο, όπου εργαζόμουν ως βοηθός σκηνοθέτη κοντά του και μου ανέθετε να κάνω εγώ ένα πλάνο για τη σειρά.

Όταν το έκανα, ήρθε πίσω αρκετά νευριασμένος, άρπαξε το σημειωματάριό μου και μου το βάρεσε με δύναμη στο κεφάλι. Μετά το περιστατικό αποφάσισα να μην μιλήσω, παρόλο που ήμουν μάρτυρας σε ακόμη ένα περιστατικό. Είχε χαστουκίσει έναν ηθοποιό και όταν έγινε αυτό, πρόσεξα ότι παρόλο που ήταν αρκετοί μπροστά –άτομα από το συνεργείο, κομπάρσοι, ηθοποιοί- πρόσεξα ότι δεν είχε την επόμενη ημέρα καμία επίπτωση πάνω στον σκηνοθέτη. Εργαζόταν κανονικά, δεν είχε αλλάξει τίποτα.

Άντεξα λίγους μήνες, δεν ήμουν καιρό. Δεν ήμουν μάρτυρας σε άλλα περιστατικά, ωστόσο έβλεπα πώς είναι ο χαρακτήρας του. Δεν μιλούσε με καθόλου σεβασμό. Μίλησα μόνο σε δικούς μου ανθρώπους γι’ αυτό το περιστατικό. Έκανα καταγγελία, μου πήρε 4 χρόνια για να την κάνω. Έχω πάει στην Αστυνομία και έχω δώσει το ονοματεπώνυμό του. Φοβόμουν πάρα πολύ, επέλεξα να το κρατήσω για τον εαυτό μου.