Κωστής Σαββιδάκης: «Κόλλησε ο Σταυρός για 20 λεπτά στην πλάτη μου»

7 Μαρτίου 2020 13:56

Σαββιδ

Από τις «Άγριες Μέλισσες» στην καρέκλα του «The 2night Show» βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Κωστής Σαββιδάκης. Ο ηθοποιός συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μέσα σε όλα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και στάθηκε αφορμή για να αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα του.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειρά του ΑΝΤ1 σημείωσε πως «πριν από πεντέμισι χρόνια έκανα μια εγχείρηση στα πνευμόνια, κάτι που δεν πρέπει να το γνωρίζετε γιατί είναι η πρώτη φορά που το λέω. Κάπνιζα γύρω στα τέσσερα πακέτα την ημέρα από τα 14 μου χρόνια. Κάποια στιγμή με έπιασε βήχας, πήγα να κάνω μια ακτίνα, πάω κάποια στιγμή στους Αγίους Ισιδώρους, με σταυρώνει ο παπά Δημήτρης και μου λέει “πήγαινε να κάνεις μια εξέταση τώρα”. Κόλλησε ο Σταυρός στην πλάτη μου για ένα εικοσάλεπτο και δεν ξεκολλούσε. Το λέω πολύ ειλικρινά. Κάνω την εξέταση και μου λέει η γιατρός, “μπαίνεις Παρασκευή και Δευτέρα εγχειρίζεσαι. Δεν θέλω να σε βάλω σε χημειοθεραπείες”. Μια υπέροχη επιστήμονας που βρήκε μια κύστη σαν αυγό! Έπρεπε να κόψω το τσιγάρο, κόβοντάς το πήρα κιλά και… αν δεν πήγαινα στους Αγίους Ισιδώρους μπορεί να μην ήμουν ούτε στις Μέλισσες ούτε εδώ να τρώμε την παστούλα μας!».
Σε άλλο σημείο της κουβέντας, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην εγχείρηση που είχε κάνει σε μικρότερη ηλικία. «Σε ηλικία 13 ετών έφτασα 120. Έπαθα παραμόρφωση των οστών και στα δύο πόδια με αποτέλεσμα να χρειαστεί να σπάσουν το κόκαλο για να το επαναφέρουν στη θέση του και να μείνω τρεις μήνες στους γύψους» δήλωσε ο Κωστής Σαββιδάκης.