Λάκης Γαβαλάς: Αδιανόητες εκφράσεις εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ!

11 Απριλίου 2022 10:00

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μέσα στο Survivor ξεσπώντας τα social media.

Λάκης Γαβαλάς: Αδιανόητες εκφράσεις εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ!

Ο Λάκης Γαβαλάς φαίνεται ότι απασφάλισε παρακολουθώντας τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μέσα στο Survivor να έχει κάνει άνω-κάτω ολόκληρο το reality.

Χρησιμοποιώντας προσβλητικές εκφράσεις εναντίον του γνωστού κομμωτή ο καταξιωμένος fashion expert μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξέσπασε θέλοντας με τον τρόπο του να κατακρίνει την συμπεριφορά του.

Ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε:

Αυτήν την πανηλίθια την διεθνή Γεωργία Βασιλειάδου γιατί δεν την βάζουν να ψαρέψει για να πνιγεί;

Λάκης Γαβαλάς: Αδιανόητες εκφράσεις εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ!

Φυσικά κάτω από την ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά γίνεται χαμός από σχόλια τηλεθεατών που επιτίθονται εναντίον του γνωστού κομμωτή.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει καταφέρει μέσα σε λίγες ημέρες να δημιουργήσει χιλιάδες haters στο διαδίκτυο οι οποίοι σε κάθε επεισόδιο του Survivor ξεσπούν εναντίον του για το γεγονός ότι έχει καταφέρει να ανακάτεψε τους πάντες και τα πάντα στον Άγιο Δομίνικο.Λάκης Γαβαλάς: Αδιανόητες εκφράσεις εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ!

Ακόμα και οι συμπαίκτες του έχουν ξεκαθαρίσει ότι αρνούνται πλέον να επικοινωνούν μαζί του λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του εναντίον τους.

Στο τελευταίο Συμβούλιο του νησιού οι παίκτες κόντευα να πιαστούν στα χέρια εξαιτίας του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ο οποίος τους κατηγόρησε για πουλί ενώ αποκάλυψε ότι τον παρομοιάζουν με τον Βαλάντη.

«Τόση ώρα ακούω δυο ανθρώπους σε παραλήρημα. Στην καλύβα ξεκίνησαν οι προσβολές.

Από την ημέρα που έχω έρθει δέχομαι bullying. ρατσιστικά σχόλια απέναντί μου, αγένεια.

Γιατί δεν δέχονται αυτά που λέω;

Εκτός από τις δυο πρώτες ώρες που ήρθα, που όλα ήταν καλά, μετά άρχισαν να απομονώνονται.

Στο πρώτο μου ραν ο Τάκης μου φώναζε, με έκανε να νιώσω πολύ άβολα. Δεύτερον ξέρανε ποιος είμαι έξω στα social έχω κοινό.

Το ίδιο κάνουν παντού. Μετά με παρομοίασαν με τον Βαλάντη, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό».

O γνωστός κομμωτής είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση