Λάκης Λαζόπουλος: Το απίστευτο ποσό που θα πάρει για το «Αλ Τσαντίρι» ο ίδιος και το τιμ του

Δημοσιεύθηκε: 26/03/2019 11:00

Τα συμβόλαια είναι συμβόλαιο και όπως σάς έχουμε ξαναγράψει, ο ιδιοκτήτης του Open και κραταιός ποδοσφαιρικός παράγοντας Ιβάν Σαββίδης ήθελε πολύ τον Λάκη Λαζόπουλο στο κανάλι.

Ο ίδιος ο Λάκης, πάλι, υπέγραψε για να έχει ελευθερία λόγου. Επίσης, σας γράφαμε ότι, ακόμα και αν η τηλεθέαση που σημείωσε το «Τσαντίρι» του και κυρίως το «Σιχτίρι» του ασφαλώς δεν ήταν η αναμενόμενη. Στην πρώτη φάση, «έφαγε τη σκόνη» τριών προγραμμάτων, στην δεύτερη έξι και το κακό συνεχίζεται.

Παρόλα αυτά, στην πρώτη, επειδή ξεπέρασε τον μέσο όρο τηλεθέασης του Open, ακούγεται πως πήρε και πριμ. Τώρα, δε, που μάθαμε το συνολικό ποσό που θα εισπράξει μέχρι να τελειώσει το «Aλ Τσαντίρι», αναρωτιόμαστε πόσο… ευτυχισμένος θα πρέπει να είναι ο Λαζόπουλος και το τιμ της εκπομπής του.

Στο διά ταύτα, το ποσό που χρειάζεται να έχει καταβληθεί στους ανθρώπους που δουλεύουν για το συγκεκριμένο project αλλά και τον παρουσιαστή, αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ.

TIP

Μια χαρά «Mr Λάκη». Και άσε τους άλλους να … πεινάνε και λέγε εσύ για σκάρτη κυβέρνηση και τα τοιαύτα. Μήπως κάποιος να βάλει το χέρι στην τσέπη αντί να βγάζει λογύδρια; Ακούει κανείς;!…