Λεωνίδας Κακούρης: «Θα προτιμούσα κάποιον άλλο χαρακτήρα από τον Δούκα»

5 Δεκεμβρίου 2019 13:06

Μια εφ’ όλης τη ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λεωνίδας Κακούρης στην κάμερα του «Ευτυχείτε» με αφορμή την επιτυχία του σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» και την θεατρική παράσταση «Κάτω Παρθενώνας» που ανεβαίνει στο θέατρο Άλμα. Ο ηθοποιός παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως στην αρχή δεν ήθελε να «ντυθεί» τον ρόλο του Δούκα στη σειρά του ΑΝΤ1.
«Χαιρόμαστε πάρα πολύ με την αποδοχή που έχει η σειρά και την αγαπάει ο κόσμος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης.
«Στην αρχή θα ήθελα έναν ίσως λίγο καλύτερο χαρακτήρα αλλά έτσι είναι τα πράγματα γιατί οι ρόλοι είναι καλοί ή κακοί. Αν είχατε τη δυνατότητα να επιλέξω, θα προτιμούσα κάποιον άλλο χαρακτήρα. Φυσικά, όμως, διαβάζοντας τον ρόλο κατάλαβα πως πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο και εξαιρετικό ρόλο» ομολόγησε με ειλικρίνεια ο πρωταγωνιστής.
Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορείς να παίξεις στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή αν αρνηθείς τον Δούκα» συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κακούρης. «Η προσδοκία για την επιτυχία υπήρχε. Ένα ένα τα στοιχεία που έμπαιναν, τα ονόματα των συνεργατών, το σενάριο και οι σκηνοθέτες έδειχναν ότι θα γίνει κάτι πολύ ξεχωριστό».
Όσον αφορά στη συνέχεια και τα επόμενα επεισόδια για τις «Άγριες Μέλισσες», ο Λεωνίδας Κακούρης σημείωσε: «Οι ανατροπές είναι πολλές, τα επεισόδια πολλά, οι ιστορίες τρέχουν και όλα είναι σε εξέλιξη. Τίποτα δεν μένει σταθερό».
Επίσης, ο ηθοποιός μάς ξάφνιασε λέγοντας πως τα παιδιά του δεν παρακολουθούν το επιτυχημένο σίριαλ: «Είναι αργά η σειρά για τα παιδιά μου, την επομένη έχουν σχολείο και πρέπει να κοιμούνται».
«Με ιντριγκάρει το ότι δεν γνωρίζουμε τη συνέχεια της σειράς» κατέληξε ο Λεωνίδας Κακούρης.