Μαίρη Λίντα: Η συγκινητική έκπληξη για τα γενέθλιά της στο Γηροκομείο

12 Νοεμβρίου 2020 18:30

Η Μαίρη Λίντα βρίσκεται στο Γηροκομείο και ανήμερα των γενεθλίων της την περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Η σπουδαία τραγουδίστρια είχε γενέθλια στις 9 Νοεμβρίου και έκλεισε τα 85 της χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Μπουρνέλης και φίλος της Μαίρης Λίντα συνεννοήθηκε με τις υπεύθυνες του Γηροκομείου και της έκαναν μία έκπληξη ανήμερα των γενεθλίων!

Ο Γιάννης Μπουρνέλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχολίασε: «Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και μοναδική αλλά σήμερα είχε και συγκίνηση και δάκρυα χαράς και πολλή αγάπη. Αφού συνεννοηθήκαμε με τις υπεύθυνες του Γηροκομείου Αθηνών, τις υπέροχες Όλγα και Ελευθερία που δίνουν και την ψυχή τους για να εμψυχώσουν και να κάνουν πιο όμορφη και πιο ζεστή τη ζωή των ηλικιωμένων, επισκεφτήκαμε τη Μαιρούλα χωρίς βέβαια να τη δούμε και της πήγαμε την τούρτα των γενεθλίων της για να σβήσει το κεράκι εν μέσω ευχών και μεγάλης συγκίνησης. Γιορτάσαμε τα γενέθλια της Μαίρης Λίντα που ήταν την περασμένη Δευτέρα με τον τρόπο φυσικά που επιτάσσει η πανδημία μέσω βιντεοκλήσης. Κι επειδή εσείς όλοι οι φίλοι την αγαπάτε και μου το εκφράζετε καθημερινά θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την γλυκιά και ευαίσθητη στιγμή. Χρόνια πολλά αγαπημένη μας? Ευχόμαστε του χρόνου να τα γιορτάσουμε αλλιώς…Όλγα και Ελευθερία σας ευχαριστούμε για όλα…καλή δύναμη στο έργο σας!».