Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης ετοιμάζονται για Κύπρο

11 Δεκεμβρίου 2018 13:19

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης πρόκειται να επισκεφθούν την Κύπρο, μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε προγραμματίσει αυτό το ταξίδι εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις. Ωστόσο, θα ξεκλέψει χρόνο για να δει και την οικογένειά του. Και τη Ζέτα του, όμως. Λίγο παραπάνω. Εξάλλου, οι γονείς του τη λατρεύουν. Έτσι, θα συνδυάσει εργασία και χαρά. Ήτοι, διακοπές ή έστω στιγμές χαλάρωσης δίπλα στην αγαπημένη του.

Όσο για τη σχέση της Ζέτας με την Μεγαλόνησο,  ο τραγουδιστής κάθε φορά που την επισκέπτονται  την ξεναγεί σε νέα μέρη και δοκιμάζουν λοκάλ λιχουδιές. Αλίμονο. Απ’ την καλύτερη κουζίνα της Ευρώπης έχει η Κύπρος.

Εδώ να σημειώσουμε ότι, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν συνεχώς και θέλουν τον Μιχάλη και τη Ζέτα να περνούν κρίση στη σχέση τους, συνεχίζουν να ζουν «σαν παντρεμένοι». Πάντως, εκτός αν κάτι μας έχει διαφύγει -δεν το φαντάζομαι- μέχρι στιγμής δεν κάνουν σχέδια για γάμο. Όσο για παιδί, ναι, και οι δυο το θέλουν. Πολύ. Με το καλό.