Αυτή είναι η Μαρία, η νέα σύντροφος του Άλκι Κούρκουλου -πού θα την ταξιδέψει το καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε: 25/05/2019 13:30
Αυτή είναι η Μαρία, η νέα σύντροφος του Άλκι Κούρκουλου -πού θα την ταξιδέψει το καλοκαίρι

Έχει τελειώσει απ’ το περασμένο φθινόπωρο -και νωρίτερα ακόμα, επί της ουσίας- η σχέση των Άλκι Κούρκουλου-Ευγενίας Δημητροπούλου. Ένας δεσμός που πέρασε από σαράντα κύματα με τους δύο ηθοποιούς να δίνουν αλλεπάλληλες ευκαιρίες ο ένας στον άλλον και να τα ξαναβρίσκουν.

Όπως όμως συμβαίνει συνήθως, αν το γυαλί ραγίσει παραπάνω από δυο-τρεις φορές (ναι, στην περίπτωσή τους ισχύει) με τίποτα δεν ξανακολλάει.

H Mαρία της καρδιάς του

Οι μήνες πέρασαν, ο καθένας ασχολήθηκε με τη δουλειά του, συναντήθηκαν κιόλας στο πλαίσιο παράστασης και τον τελευταίο καιρό «πουλάκια» μάς ψιθυρίζουν ότι πάει όλο και καλύτερα το φλερτ, μέχρι πρότινος, σχέση τώρα του Άλκι. Ποια είναι η πρόσφατη εκλεκτή της καρδιάς του; Η Μαρία Δημάκου.

Δεν πρόκειται για καλλιτέχνιδα ακριβώς, έχει όμως σχέση άμεσα με τα ΜΜΕ, καθώς εργάζεται στην παραγωγή του ΑΝΤ1.  Τις προάλλες ο φακός τούς απαθανάτιζε στην Θεσσαλονίκη, ενώ ο Άλκις έλεγε σχετικά με τα προσωπικά του ότι είναι «ευτυχισμένος». Μακάρια να μακροημερεύσει, φίλε, η κατάσταση! Μακάρι.

TIP

Πάμε ένα μικρό στοίχημα ότι απ’ τα πρώτα μέρη που θα την ταξιδέψει μέσα στους ερχόμενους μήνες, καθώς πρόκειται για τους αγαπημένος του προορισμούς, θα είναι τα Κύθηρα ή η Ιθάκη ή και τα δυο (ο Άλκις κατάγεται απ’ την Κέρκυρα, αλλά τα δύο προαναφερθέντα νησιά είναι τα top του, όπως μάς έχει πει κατ’ ιδίαν).

ΝΤΟΝ.Α. 

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT