Σέξι κι όποιος αντέξει η Μαρία Καλάβρια (φωτογραφίες)

5 Μαρτίου 2019 19:30

Μαρία Καλάβρια. Μια γυναικάρα 48 Μαΐων, που τελευταία δεν μας απασχολεί με τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Τον πολύ μικρότερό της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Μαρία γυμνάζεται συνεχώς και το δείχνει. Ακομπλεξάριστη, η κοσμική επιχειρηματίας και “it-girl” των 90s, ποζάρει και με μαγιό και με σακάκια χωρίς τίποτα από μέσα (τίποτα, λέμε) και με σούπερ μίνι και με φορέματα με ερωτικά σκισίματα. Αποτέλεσμα: το Instagram “παραλύει” για πάρτη της.

TIP

H ίδια τον Σεπτέμβριο δήλωνε: «Με κάνανε 50, 49, 48… Παιδιά είμαι 47 χρόνων. Εγώ είμαι από τις γυναίκες που αν κάτι με ενοχλεί στην εμφάνισή μου, αλλά σε σημείο που να μην παραμορφωθώ, θα το φτιάξω»!
Και πρόσθεσε: «Αυτό δεν σημαίνει αυτό μου έχουν καταλογίσει, ότι έχω κάνει πλαστικές, δεν έχω κάνει στο πρόσωπό μου… Θα τονίσω πάλι ότι το μπότοξ που έχω πει ότι έχω κάνει από τα 25 μου, δεν είναι πλαστική!»! Εμ, δεν είναι, όσο να ‘ναι, ωστόσο, Μαρία, μια μικρή αλλοίωση στα χαρακτηριστικά του προσώπου, όχι ακριβώς αμελητέα, έχει επέλθει.

EXTRA TIP

Επειδή είναι λίγα χρόνια μεγαλύτερή μας, την έχουμε δει και προ μπότοξ. Πολλάκις. Και σαφώς ήταν πολύ πιο όμορφη. Σόρι, η αλήθεια να λέγεται. Ότι είναι γυναικάρα, όμως, επίσης (να λέγεται).