Μαρία Κίτσου: «Ο πατέρας μου πέθανε την ημέρα της πρώτης μου πρεμιέρας»

Δημοσιεύθηκε: 11/10/2019 19:04
Μαρία Κίτσου: «Ο πατέρας μου πέθανε την ημέρα της πρώτης μου πρεμιέρας»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου.

Η ηθοποιός στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του πατέρα της και για τις συμπτώσεις που την έχουν σημαδέψει.

Συγκεκριμένα η Μαρία Κίτσου είπε: «Ο μπαμπάς μου ήταν στρατιωτικός. Δεν μου έπαιρνε άλλα βιβλία, μόνο σχολικά, για να μην αποσπάται η προσοχή μου. Ήμουν άριστη μαθήτρια. Ήταν αυστηρός ο πατέρας μου. Το πρώτο εξωσχολικό βιβλίο που μου πήρε ήταν “Ο Ηλίθιος”. Του είπα ψέματα πως μας το ζήτησαν από το φροντιστήριο για την έκθεση. Στην πρώτη μου παράσταση στον “Ηλίθιο” αρρώστησε ο πατέρας μου, όταν κάναμε πρόβες.
Ήταν καλπάζουσα η ασθένεια. Δυστυχώς δεν με είδε ποτέ να παίζω. Η κηδεία του ήταν τη μέρα της πρώτης μου πρεμιέρας. Αυτού του έργου. Το φοβερό είναι ότι τότε θεσπίστηκε το βραβείο Μελίνα Μερκούρη. Το 2007. Μετά από 5 χρόνια, την ίδια ημερομηνία της πρώτης πρεμιέρας, πήρα το βραβείο. Και έλεγα, μου το έκανε δώρο από πάνω».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT