Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Κάποιες φορές ήμουν άδικη και κακιά. Δεν μπορούσα να με βλέπω»

16 Φεβρουαρίου 2022 17:47

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Κάποιες φορές ήμουν άδικη και κακιά. Δεν μπορούσα να με βλέπω»

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου βρέθηκε στο πλατό του «Love it» την Τετάρτη. Η κριτής του DWTS αναφέρθηκε στην τηλεοπτικής της επιστροφή, τα προσωπικά της, τον γιο της αλλά και τα σχόλια που δέχτηκε ότι ήταν αυστηρή.

Για το DWTS είπε: «Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Δώσαμε πολλά φαντάζομαι όσον αφορά τον χορό στον κόσμο και τη θετική μας ενέργεια πάνω από όλα».

«Είναι σαφέστατα τύχη γιατί ήταν πάνω στο αντικείμενό μου. Ήθελα πάρα πολύ να κάνω τηλεόραση που έχει να κάνει με τις σπουδές μου. Είχα πάει καλεσμένη στον “Τροχό της Τύχης” πέρυσι τα Χριστούγεννα και εκεί ήταν η οντισιόν μου».

Για τα τα σχόλια που δέχτηκε ότι ήταν αυστηρή: «Ήμουν δίκαιη και θα έχω να το λέω. Είμαι δασκάλα χορού. Μου βγαίνει πάντα η δασκάλα.

Όσον αφορά τον χορό, όταν κρίνω, απέναντί μου δεν έχω celebrities, αλλά μαθητές που θέλω να ακούνε να μαθαίνουν από αυτά που λέω.

Κάποιες φορές ήμουν άδικη και κακιά. Το έβλεπα κι έλεγα “Παναγία μου εγώ είμαι αυτή; Δεν μπορούσα να με βλέπω. Ίσως μπερδευτήκαμε εκεί με τους ρόλους αλλά ξεκαθάρισε στη διάρκεια».

Ποια είναι η πραγματική της σχέση με τον Στέφανο Δημουλά: «Τον κοιτούσα σαν τρυφερή μανούλα. Είναι πολύ μικρό παιδί.

Είναι νέο και φρέσκο παιδί αλλά με απίστευτο λόγο. Αν εκφράζεται έτσι σε αυτή την ηλικία, στην ηλικία μου πως θα εκφράζεται; Του βγάζω το καπέλο.

Πηγαίναμε κάναμε τη δουλειά μας όμορφα κι ωραία. Επαγγελματίες και φεύγαμε. Θα ήθελα να υπάρχει η παρουσία μου σε κάτι που μπορώ να προσφέρω και να δώσω.

Όχι απαραίτητα και στον χορό. Στο θέμα της παρουσίασης έχω ένα μικροβιάκι μέσα μου. Μου αρέσει ότι έχει να κάνει με αμεσότητα και κοινό».

«Γράφανε πολύ άσχημα και περίεργα πράγματα για εμένα στο Twitter. Μου είπε η Βίκυ Καγιά να τα κλείσω και να μη τα διαβάζω. Δεν είχα Τwitter άνοιξα να δω τι παίζει και το έκλεισα αμέσως. Κλείνω τα αυτιά μου. Δεν δίνω σημασία στις κακίες».

Μιλώντας για τον γιο της: «Ο γιος μου είναι πολύ αυστηρός κριτής. Δεν με αφήνει να φοράω αποκαλυπτικά ρούχα».