Μάρω Κοντού: Η μητέρα της την είχε αρραβωνιάσει με εφοπλιστή…

27 Οκτωβρίου 2019 10:53

Κοντού

Τη Μάρω Κοντού φιλοξένησαν στο «Dot» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είχε αρραβωνιαστεί έναν εφοπλιστή όταν ήταν 22 χρόνων, όμως, δεν προχώρησαν ποτέ σε γάμο, καθώς εκείνη την περίοδο γνώρισε και ερωτεύτηκε τον μελλοντικό σύζυγό της, Αριστείδη Καρύδη Φουκς.

«Ο άντρα μου δεν ήταν ούτε όμορφος, ούτε ψηλός, αλλά είχε αυτό το κάτι. Είχε χιούμορ, μόρφωση, τσαχπινιά, παιχνιδιάρης, ήξερε να σε ανάβει και να σε κρατάει. Με κυνήγησε με έξυπνο τρόπο.

Ήμουν αρραβωνιασμένη όταν γνώρισα τον Αριστείδη, από συνοικέσιο, η μαμά μου με τον κύριο τάδε, εφοπλιστής αυτός, είχαν δώσει λόγο. Ήμουν τότε 22 χρόνων. Πέταξα τη βέρα μου όταν φλερτάραμε.

Αν παντρευόμουν τον άντρα που είχα αρραβωνιαστεί, τώρα θα ήμουν κυρία… εφοπλιστού, αλλά δεν με ένοιαζε. Πιθανό να τον ξέρετε, αλλά δεν θα πω όνομα, έχει πεθάνει ο άνθρωπος.

Με τον Αριστείδη παντρευτήκαμε μετά δύο χρόνια. Μην μπερδεύεις την Αλίκη πάλι. Πρώτα χωρίσαμε και μετά είχε την Αλίκη», είπε μεταξύ άλλων η Μάρω Κοντού.

https://youtu.be/x6zDtSmMBDU