Με ελληνικές εφημερίδες και τεράστιες βαλίτσες αποφεύγουν τους παπαράτσι!

19 Νοεμβρίου 2018 17:36

«Εφιάλτη» για πολλούς σταρ αποτελούν οι παπαράτσι. Οι φωτογράφοι γίνονται… σκιά των διάσημων και δεν τους αφήνουν σε… χλωρό κλαρί.

Έτσι, κάποιοι από τους τελευταίους καταφεύγουν σε διάφορα κόλπα προκειμένου να τους ξεφύγουν και να απολαύσουν τις ιδιωτικές τους στιγμές μακριά τους.

David Bowie

Όπως αναφέρει η «Guardian», από τους πιο ευρηματικούς σταρ ήταν ο David Bowie, ο οποίος κυκλοφορούσε στη Νέα Υόρκη με μία ελληνική εφημερίδα ανά χείρας! «Είδα τον Bowie να βγαίνει από ένα ταξί. Τον χαιρέτισα και με εξέπληξε που τον είδα να μετακινείται έτσι, οπότε τον ρώτησα αν είχε ποτέ προβλήματα να κυκλοφορεί στην πόλη», είχε γράψει ο συγγραφέας Γουίλιαμ Μπόιντ. «Καθόλου, μου απάντησε και μου είπε ότι με χαρά χρησιμοποιούσε ταξί και μετρό. “Απλά κουβαλάω μία από αυτές”, είπε και σήκωσε μια ελληνική εφημερίδα. Ο κόσμος σκέφτεται “είναι αυτός ο David Bowie;” και μετά βλέπει την ελληνική εφημερίδα και σκέφτεται “Οχι, δεν μπορεί, απλά είναι ένας Έλληνας που του μοιάζει», είχε περιγράψει ο Μπόιντ.

Taylor Swift

Για την Taylor Swift κυκλοφορούν πολλές θεωρίες. Ανάμεσά τους και ότι τη μεταφέρουν σε τεράστιες βαλίτσες, προκειμένου να αποφύγει τους παπαράτσι. Ίσως αυτή όμως να έχει μια δόση αλήθειας, καθώς ο Ζέιν Μαλίκ, που έχει συνεργαστεί μαζί της, είχε δηλώσει στη «Vogue» ότι πράγματι συμβαίνει. Παλιότερα, η Σουίφτ συνήθιζε να προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό της από τους φωτογράφους, περπατώντας προς τα πίσω ή ακόμη και πλάγια, μόλις του αντιλαμβανόταν.

Katy Perry

Η Katy Perry έχει πει στους «New York Times» ότι φορά την ίδια φόρμα κάθε ημέρα, ώστε όλες οι φωτογραφίες των παπαράτσι να μοιάζουν ίδιες και κατά συνέπεια να πέφτει η αξία τους. Μάλιστα, δεν είναι δική της ιδέα αλλά την πήρε από τον Daniel Radcliffe, ο οποίος είχε πει το 2007: «Φορούσα το ίδιο τζάκετ και το κούμπωνα, για να μην βλέπουν τη φοράω από κάτω… Οι φωτογραφίες δεν δημοσιεύονταν, κάτι ξεκαρδιστικό γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις τους παπαράτσι πραγματικά εκνευρισμένους».

Dustin Hoffman

Από την πλευρά του, ο Dustin Hoffman δεν έχει καταστρώσει κάποιο πλάνο. Απλά, πολλές φορές έχει φωτογραφηθεί ενώ προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από δέντρα ή γραμματοκιβώτια.

Leonardo DiCaprio

Για τον Leonardo DiCaprio όλα είναι θέμα αξεσουάρ. Φορά καπέλα, που δεν βοηθούν καθόλου για μια καλή λήψη αλλά το… τερμάτισε, όταν κυκλοφόρησε στη Βενετία, με μαύρη μάσκα να κρύβει το πρόσωπό του. Παραδόξως, κατάφερε να φάει και πίτσα φορώντας την.