Οι πιο hot στιγμές της Mel B, μέλους των Spice Girls: την εμπλέκουν σε ροζ σκάνδαλο, με βιντεοταινία και «τρίο»

20 Νοεμβρίου 2018 10:35

H Mel B, μία από τις διάσημες Spice Girls, βρίσκεται πλέον στα δικαστήρια με τον πρώην «αγαπημένο» της, Στίβεν Μπελαφόντε, διότι ο τελευταίος είχε… προχωρημένα γούστα, παρασύροντας τη γνωστή ροκ σταρ σε ερωτικά τρίγωνα με την νταντά, αλλά και άλλες διάσημες γυναίκες, τα οποία («τρίγωνα») – ο καλός της- βιντεοσκοπούσε, προφανώς για να αναλύσει τις… λεπτομέρειες αργότερα! Όπως και να έχει, η Mel B κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για σωματική βία, ζητώντας περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Μη φανταστεί κανείς ότι η διάσημη ποπ σταρ ενοχλήθηκε από το… βίντεο, αλλά από το γεγονός ότι δεν είχε δώσει -την τυπική- συγκατάθεσή της. 

Στο βιβλίο της Μέλανι με τίτλο «Brutally Honest», που θα κυκλοφορήσει άμεσα, στις 27 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια μοιράζεται τα συναισθήματά της όταν ξύπνησε ζαλισμένη ένα πρωί, αφού είχε βιντεοσκοπηθεί παρά τη θέλησή της: «…έβλεπα όταν ξύπνησα τον άντρα μου να χαμογελάει περίεργα, και κάπου δεν αισθανόμουν σωστά», ενώ στο βιβλίο περιέγραψε τη σκηνή όταν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο γάμος της Μελ και Μπελαφόντε πραγματοποιήθηκε το 2007 και στα 10 χρόνια που ήταν μαζί, υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 20 διάσημες γυναίκες συμμετείχαν σε ερωτικό τρίγωνο μαζί τους.

Το γεγονός ότι όλα αυτά βγαίνουν εκ νέου στην επιφάνεια λίγο πριν την έναρξη της περιοδείας των Spice Girls έπειτα από μία δεκαετία, με τις Μέλανι Μπράουν (Mel B), Έμα Μπάντον, Τζέρι Χόρνερ και Μέλανι Τσίσολμ (Melanie C) (και απούσα της Βικτόρια Μπέκαμ), μόνο τυχαίο δεν θεωρείται από τα βρετανικά ΜΜΕ, καθώς προσφέρουν μεγάλη δημοσιότητα και τζάμπα διαφήμιση.

mel1
mel3
mel2
mel4