Mενεγάκη-Θεοδωρίδου: Μια φιλία που άντεξε – πότε πέρασε σοβαρούς «τριγμούς» (φωτογραφικό υλικό)

Δημοσιεύθηκε: 29/05/2019 19:00
Mενεγάκη-Θεοδωρίδου: Μια φιλία που άντεξε - πότε πέρασε σοβαρούς "τριγμούς" (φωτογραφικό υλικό)

Ήταν μια κουμπαριά που συζητήθηκε πολύ. Χύθηκαν τόνοι μελάνης όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου βάφτισε τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης Μενεγάκη απ’ τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο. Την είχε παντρέψει επίσης, να πούμε εδώ, με τον πρώην άντρα της, Ανδρέα Φουστάνο.

Τα δύσκολα ξεκίνησαν όταν η Ελένη, μετά το διαζύγιο της Νατάσας με τον πλαστικό χειρουργό, έπρεπε να πάρει θέση. Δεν το έκανε, παρέμεινε ουδέτερη και κάπου εκεί φρέναρε η φιλία τους. Μάλιστα συνέχισε να μιλάει με τον πλαστικό χειρουργό, κάτι που εκνεύριζε, όπως λεγόταν τότε, την τραγουδίστρια. Μάλιστα, το στόρι συνεχίστηκε, όταν και η Ελένη πήρε διαζύγιο και η Νατάσα, με τη σειρά της, κράτησε ουδέτερη στάση -και επικοινωνούσε με τον Λάτσιο.

Τα χρόνια πέρασαν, δεν τις είδαμε παρά ελάχιστες φορές μαζί, φαίνεται, όμως, πως το παρελθόν έχει «ξεθυμάνει» για τα καλά.  Έχουν έρθει ξανά κοντά. Κάτι που διαπιστώσαμε και από μία φωτογραφία. Πρωταγωνιστής, ο Άγγελος, ο βαφτισιμιός της Νατάσας.

Το σχόλιο της Νατάσας

Τον τελευταίο χρόνο, o Άγγελος Λάτσιος έχει αποκτήσει το δικό του κοινό στα social media, ενώ συχνά τον βλέπουμε στο πλευρό της διάσημης μαμάς του, αν και με τα φλας δεν τα πάει και πολύ καλά.

Τώρα, λοιπόν, η νέα τους φωτογραφία συγκέντρωσε αρκετά σχόλια. Και -νταντάν, νταντάν- ανάμεσα σε αυτά το τρυφερό σχόλιο της Νατάσας Θεοδωρίδου: «Το μωρό μας», έγραψε η happy godmother για τον βαφτισιμιό της, απευθυνόμενη και στην Ελένη. Και, ναι, λοιπόν, έτσι διαπιστώσαμε και εμπράκτως, προϋπήρχαν οι φήμες, πως τα έχουν ξαναβρεί μεταξύ τους.

Η φιλία και η κουμπαριά

Από τη πρώτη φορά που γνωρίστηκαν η χημεία τους ήταν μεγάλη και αμέσως άρχισαν να κάνουν παρέα. Μάλιστα η τραγουδίστρια με τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο είχε παντρέψει την παρουσιάστρια με τον Γιάννη Λάτσιο και βάπτισαν τον Άγγελο. Μαζί πέρασαν τις εγκυμοσύνες της Ελένης, αναφέρει το gossip-tv.gr, τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, τον χωρισμό της Νατάσας Θεοδωρίδου, τα προβλήματα στις δουλειές τους αλλά και όταν η Ελένη Μενεγάκη πέρασε δια πυρός και σιδήρου με τον χωρισμό της.
Ελένη Μενεγάκη-Νατάσα Θεοδωρίδου: Μια φιλία που αντέχει στον χρόνο
Τότε πολλοί φίλοι της απομακρύνθηκαν αλλά όχι και η τραγουδίστρια που έμεινε δίπλα της και μάλιστα τη πρώτη ημέρα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου εκείνη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής να της δώσει κουράγιο και της τραγούδησε το κομμάτι «Κόκκινη γραμμή». Σήμερα διανύουν και οι δύο μια όμορφη φάση στις ζωές του και συνεχίζουν να είναι αγαπημένες. Δείτε φωτογραφίες από το χθες μέχρι το σήμερα!
Ελένη Μενεγάκη με γιο

Η περσινή συνέντευξη της Νατάσας

Πέρσι, τέτοιον καιρό η Θεοδωρίδου είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης, λέγοντας: «Την κουμπαρούλα μου να την προσέχετε, είναι το καλύτερο κορίτσι, να της δώσεις ένα ζεστό φιλί και να της πεις ότι τρώω. Και η Ελένη τρώει, είναι καλοφαγού, της αρέσει το καλό φαγητό και τα καυτερά. Έχουμε καιρό να συναντηθούμε.»
«Τώρα εγώ είμαι νότια και αυτή βόρεια και καταλαβαίνω είναι και μητέρα πολλών παιδιών, ενώ τα δικά μου έχουν μεγαλώσει και εγώ πια είμαι σαν έφηβη, αλλά πρέπει να βρεθούμε. Και τον βαφτισιμιό μου φέρτ’ τον μου κάποια στιγμή, τον ψάχνω από εδώ, τον ψάχνω από εκεί, αλλά μεγαλώνει τώρα… Τώρα θα με θυμηθείς πολλές φορές», ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ελένη Μενεγάκη αναρωτήθηκε σε τι κατάσταση θα τη βρει η στιγμή και της δικής της… εφηβείας μιας και η Μαρίνα της είναι ακόμα πολύ μικρή…»
Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT