Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Είναι τελικά ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου; Τι απαντάει ο ίδιος

26 Απριλίου 2022 10:45

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και αποκάλυψε εάν είναι ζευγάρι τελικά με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου.

Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Είναι τελικά ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου; Τι απαντάει ο ίδιος.

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και τον Γιώργο Μπέζα και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου αλλά φυσικά αναφέρθηκε και στους διάσημους γονείς του.

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη μεγάλη του αγάπη την φωτογραφία. Ενώ πρόσφατα έκανε και την πρώτη του έκθεση με τις δικές του δημιουργίες και έδωσαν το παρών φυσικά η Σοφία Αλιμπέρτη ο Γιάννης Πάριος και πλήθος διάσημων.

«Τη φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στην μητέρα, Σοφία Αλιμπέρτη. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου.

Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς. Όταν ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο τους είδα και με την ματιά του fan.

Στα 19 μου δούλευα με τον πατέρα μου διπλά στον ηχολήπτη του. Καλύτερες φωτογραφίες βγάζω όταν είμαι ευχαριστημένος, στην μουσική έχω την εικόνα πως είναι το αντίθετο. Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου είναι φίλη μου, είναι η μούσα μου καλλιτεχνικά, μοιραζόμαστε τα καλοκαίρια στην Πάρο».