Μιμή Ντενίση: «Μου λείπει ένας σύντροφος αλλά δεν θα παρακαλέσω κιόλας»

4 Μαρτίου 2020 14:38

Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στον Μιχάλη Πλεμμένο και την κάμερα του «Happy Day» με αφορμή τη συνέχιση της επιτυχημένης παράσταση «Και από Σμύρνη… Σαλονίκη». Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για μια πιθανή ενασχόληση με την πολιτική, το φλερτ και την απουσία ενός συντρόφου.
«Πολλοί προσπάθησαν να με συκοφαντήσουν αλλά σε αυτή την χώρα ποιον δεν έχουν συκοφαντήσει, κυνηγήσει κατά εποχές» αναρωτήθηκε με νόημα η Μιμή Ντενίση προσθέτοντας πως «εάν κάποιος πει κακοήθεια που αφορά το παιδί μου, τη μάνα μου, έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, την υγεία μου εκεί, ναι, τραβάω μια κόκκινη γραμμή. Και πάλι, όμως, δεν είμαι απόλυτος άνθρωπος. Εάν πραγματικά μετανιώσει για αυτό και μου πει μια συγνώμη, το ξεπερνάω».
Στην ερώτηση εάν θα την αφορούσε να πολιτευθεί στο μέλλον, η ηθοποιός απάντησε πως «νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι μια πολύ καλή πολιτικός. Για να το κάνω, όμως, θα πρέπει να ‘χω ολοκληρώσει αυτό που κάνω στο θέατρο. Και αυτό που κάνω όμως τώρα μέσα από τη “Σμύρνη” είναι πολιτική πράξη. Εάν πήγαινα στην πολιτική θα έπεφτα με τα μούτρα. Δεν θα πήγαινα και να είμαι λίγο θεατράκι και λίγη τηλεόραση. Δεν μπορώ, δεν είναι στον χαρακτήρα μου».
«Στην Ελλάδα δεν με φλερτάρουν οι άντρες, στο εξωτερικό πολύ» πρόδωσε, επίσης, η Μιμή Ντενίση εξηγώντας τους λόγους. «Νομίζω ότι κάποιοι άντρες σοβαροί, που θα ταίριαζαν σε μένα, φοβούνται πολύ την μεγάλη διασημότητα. Είμαι πάρα πολύ γνωστή πια, το καταλαβαίνω. Μπορεί κάποιος από μακριά να έχει μια τελείως διαφορετική εικόνα, που δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό μου χαρακτήρα».
«Μου λείπει ένας σύντροφος αλλά δεν θα παρακαλέσω κιόλας» κατέληξε με χιούμορ η Μιμή Ντενίση.