Μόνο Εδώ: Πάρις – Τάμτα

Δημοσιεύθηκε: 03/08/2020 20:00
Μόνο Εδώ: Πάρις – Τάμτα

Στην αγαπημένη τους παραλία της Βουλιαγμένης βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες η Τάμτα με το σύντροφό της, Πάρι Κασιδόκωστα, και την κόρη της Άννυ.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την pop star και τον γόνο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον ήλιο, κάνοντας τα αγαπημένα τους θαλάσσια σπορ.

Εντύπωση προκάλεσε όχι μόνο το πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της τραγουδίστριας, αλλά και η ομοιότητα που έχουν.

Όσοι γνωρίζουν καλά την Τάμτα μιλούν για μια γυναίκα με απίστευτη ευγένεια και δυναμισμό. Ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής της δεν είναι αυτός της τραγουδίστριας. Είναι αυτός της μητέρας. Πρώτη προτεραιότητα της ταλαντούχας Τάμτα είναι η Άννυ.

Η κόρη που απέκτησε σε πολύ μικρή ηλικία. Τάμτα και Άννυ μεγάλωσαν μαζί. Πλέον η δεύτερη είναι 21 ετών και ζει στην Πάτρα. Σπουδάζει στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Η μικρή Άννυ έχει διαμορφώσει το δικό της στιλ. Είναι μια δυνατή προσωπικότητα που στηρίζει την μητέρα της σε κάθε βήμα.

Μάλιστα, όσοι ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα, λένε ότι ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Άννυ έχουν μια καταπληκτική σχέση, η οποία προκύπτει και από το γεγονός ότι δεν έχουν τεράστια διαφορά ηλικίας. Οι τρεις τους, πάντως, έχουν θεαθεί πολλές φορές να κάνουν μαζί τις βόλτες τους στη Βουλιαγμένη, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου και τη “χημεία” που έχουν μεταξύ τους.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.