Μόνο στο CIAO: Εύη Βατίδου – Γιάννης Φιξ: Δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα

Δημοσιεύθηκε: 18/11/2019 09:21
Μόνο στο CIAO: Εύη Βατίδου – Γιάννης Φιξ: Δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα

Ένα καλοκαίρι ήταν αρκετό για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον και να αποφασίσουν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση τους. Η Εύη Βατίδου κι ο Γιάννης Φιξ είναι και πάλι μαζί και ερωτευμένοι.

Μάλιστα. για να μπορέσουν να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτα τους, μακριά από τους φωτογραφικούς φακούς και τα αδιάκριτα βλέμματα, αποφάσισαν να φύγουν μαζί για ένα σύντομο στο εξωτερικό. Και μπορεί στην Ελλάδα να έχει πιάσει ήδη κρύο, όμως στο Μαϊάμι όπου και αποφάσισαν να ταξιδέψουν, σίγουρα το κλίμα θα είναι διαφορετικό. Το ζευγάρι έχει πει τα ευχάριστα μόνο στους φίλους του, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις, τουλάχιστον προς το παρόν, μέχρι να δουν εάν αυτή η δεύτερη προσπάθεια και ευκαιρία που δίνουν στη σχέση τους, θα τους “βγει”.

Το διάστημα, πάντως, που οι δύο τους έμειναν χωριστά, το περασμένο καλοκαίρι δηλαδή, ήταν πολύ δύσκολο και για τους δύο. Το πρώην μοντέλο, αν και είχε δεχτεί αρκετά καλέσματα για πάρτι ή συναντήσεις φίλων της, όπου κι αν εμφανιζόταν πάντα ήταν μελαγχολική. Τα μάτια της έδειχναν ότι η καρδιά της ήταν πολύ ραγισμένη γι αυτό και δεν ήταν το κεφάτο κορίτσι που γνώριζαν όλοι, ενώ οι φήμες την ήθελαν κάποιες φορές να μην μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, όταν κάποιος τη ρωτούσε για τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και το Γιάννη Φιξ. Ο χωρισμός τους, που είχε έρθει στις αρχές του περασμένου Απριλίου ανέτρεψε όλη τής τη ζωή. Η Εύη Βατίδου φαίνεται ότι είχε επενδύσει πολύ συναισθηματικά σε αυτή τη σχέση, που για πολλούς μήνες έδειχνε να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Όσοι ήξεραν την Εύη και το Γιάννη, είχαν να λένε για το πόσο ταιριαστοί ήταν σαν ζευγάρι και κανείς δεν περίμενε ότι, κυριολεκτικά ένα βήμα πριν το γάμο, θα ερχόταν το τέλος.

 

Το μονόπετρο πριν από το χωρισμό

Ποιος θα ξεχάσει, εξάλλου, το τεράστιο χαμόγελο της Εύης Βατίδου, που φορούσε το εντυπωσιακό της μονόπετρο την περίοδο του Πάσχα, όταν οι δύο τους είχαν περάσει κάποιες μέρες στις Σπέτσες. Το γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού λέγεται ότι ήταν εκείνο που και αυτή τη φορά έφερε το ζευγάρι και πάλι κοντά, καθώς ήταν εκεί που αποφάσισαν να προσπαθήσουν και πάλι, πριν από λίγες εβδομάδες. Τελικά, όπως φάνηκε, ο χωρισμός δεν ήταν και το τέλος της σχέσης, αφού η αγάπη τους νίκησε τα εμπόδια και τώρα το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και ερωτευμένο, με τους φίλους τους να ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα τα φάνε εκείνα τα κουφέτα που αναβλήθηκαν πέρυσι. Οι πρώτες φήμες για το ειδύλλιο είχαν ξεκινήσει όταν κάποια δημοσιεύματα αποκάλυπταν το ρομαντικό δείπνο της Εύης Βατίδου με τον Γιάννη Φιξ σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι.