Μόνο στο Ciao: Η Άμπερ Χερντ ερωτοτροπεί με τον Έλον Μασκ στο ασανσέρ του σπιτιού του Τζόνι Ντεπ!

Δημοσιεύθηκε: 8 Απριλίου 2020 14:40
Μόνο στο Ciao: Η Άμπερ Χερντ ερωτοτροπεί με τον Έλον Μασκ στο ασανσέρ του σπιτιού του Τζόνι Ντεπ!

Η Άμπερ Χερντ κατηγορεί τον Ντεπ ότι ασκούσε πάνω της βία, ενώ την ίδια στιγμή ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι αυτός είναι το πραγματικό θύμα.

Και τώρα, ένα βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα αποκλειστικά η Daily Mail, δείχνει την ηθοποιό σε τρυφερές στιγμές με τον Έλον Μασκ μέσα στο ιδιωτικό ασανσέρ του ρετιρέ του Τζόνι Ντεπ. Ο ιδιοκτήτης της Tesla ισχυρίζεται ότι η 33χρονη ηθοποιός είχε ήδη χωρίσει με τον Ντεπ από την στιγμή που άρχισαν να βγαίνουν οι δυο τους και η σχέση τους έγινε ρομαντική «αρκετό καιρό αργότερα».

Ωστόσο, ο Τζόνι Ντεπ κατηγορεί την Άμπερ Χερντ και τον Έλον Μασκ πως ξεκίνησαν να είναι ζευγάρι μόλις ένα μήνα μετά τον γάμο του με την ηθοποιό το 2015 και έχει μάλιστα χρησιμοποιήσει τα μηνύματα του επιχειρηματία ως μέρος της δικαστικής διαμάχη για δυσφήμιση που έχει κατηγορήσει την Άμπερ Χερντ.

Και τώρα, οι εικόνες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος που απέκτησε αποκλειστικά η Daily Mail, δείχνουν την πρώην σύζυγό του να ερωτοτροπεί μέσα στο ασανσέρ της πολυτελούς κατοικίας του στο Λος Άντζελες όπου ζούσε με τον Τζόνι Ντεπ. Ο επιχειρηματίας φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες να έχει περάσει τα χέρια του γύρω από την Άμπερ Χερντ, η οποία φοράει μόνο ένα μαγιό και μια πετσέτα ή μπουρνούζι. Η ηθοποιός ανταποκρίνεται στην κίνησή του, βάζοντας το χέρι της στο πόδι ή την μέση του.

Δεν υπάρχει βέβαια η ένδειξη της ημερομηνίας ή της ώρας που λήφθηκαν οι φωτογραφίες, ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει οι σωματοφύλακες, ο Έλον Μασκ είχε επισκεφθεί την Άμπερ Χερντ πολλές φορές τόσο πριν όσο και μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε τον Μάιο του 2016.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τζόνι Ντεπ μετακόμισε στο συγκεκριμένο σπίτι ένα μήνα μετά τον χωρισμό τους, αλλά η Άμπερ Χερντ συνέχισε να ζει εκεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016. Ο ηθοποιός έχει στην κατοχή του πέντε ρετιρέ στην συγκεκριμένη διεύθυνση τα οποία διαθέτουν ιδιωτικό ασανσέρ, αλλά αργότερα τα πούλησε για συνολικά 10,88 εκατομμύρια δολάρια.

Ο διακανονισμός ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ συμφώνησαν σε διακανονισμό διαζυγίου ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων τον Αύγουστο του 2016 και φάνηκε πως άφηναν πίσω τους τον οδυνηρό αυτό χωρισμό, μέχρι την στιγμή που η Άμπερ Χερντ έγραψε μία επιστολή στην Washington Post στην οποία περιγράφει λεπτομερώς τις εμπειρίες της ως επιζών ενδοοικογενειακής βίας. Το άρθρο δεν ανέφερε το όνομα του Τζόνι Ντεπ, αλλά ο ηθοποιός υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση τον περασμένο Μάρτιο, λέγοντας ότι οδήγησε σε εικασίες πως είναι αυτός που την κακοποίησε, με αποτέλεσμα να χάσει τον ρόλο του ως Τζακ Σπάροου, στις ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Οι δικηγόροι του μάλιστα, κατηγόρησαν την Άμπερ Χερντ ότι «περνούσε πολύ χρόνο σε μια νέα σχέση» με τον Έλον Μασκ, σχεδόν αμέσως μετά το γάμο τους τον Φεβρουάριο του 2015. «Μόλις ένα μήνα μετά τον γάμο του κ. Ντεπ και της κας Χερντ, κι ενώ ο ηθοποιός έλειπε από την χώρα σε γυρίσματα τον Μάρτιο του 2015, το προσωπικό της πολυκατοικίας κατέθεσε πως η κα Χερντ είχε μια επίσκεψη από τον Έλον Μασκ αργά το βράδυ», αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά.