Μόνο στο CIAO: Πώς ο Νίνο χάλασε τη συμφωνία Βανδή – Πάολας

18 Νοεμβρίου 2019 08:39

Βανδδή

Δέσποινα Βανδή και Νίνο, μαζί με το Γιώργο Παπαδόπουλο είναι το σχήμα έκπληξη που θα μας χαρίσει μια από τις πιο ξεχωριστές συνεργασίες το χειμώνα στην Αθήνα. Οι τρεις καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα διαδεχτούν την εξαετή συνεργασία του Γιώργου Σαμπάνη με το νυχτερινό κέντρο ACRO, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στη νύχτα 2019.

Οι τρεις καλλιτέχνες θα συναντηθούν μαζί για πρώτη φορά, όμως οι δύο πρώτοι έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Βανδή και Νίνο είχαν ανέβει στην πίστα του κέντρου “Διογένης” το 2007-08 και μαζί με τον Βασίλη Καρρά είχαν παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που είχε πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της πόλης. Η ανακοίνωση της συμφωνίας αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τους περισσότερους, καθώς μέχρι πολύ πρόσφατα -μέχρι να ανακοινωθεί το νέο σχήμα, για την ακρίβεια- όλοι πίστευαν ότι η Δέσποινα Βανδή είχε δώσει τα χέρια με την Πάολα και το σχήμα που θα βλέπαμε στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, θα είχε ως πρωταγωνίστριες τις δύο κυρίες της πίστας. Τελικά, όμως, και ενώ ήδη υπήρχαν κάποιες δυσκολίες ανάμεσά τους, ήρθε ο Νίνο να… χαλάσει τη συμφωνία, όχι με κάποιον άλλο τρόπο, αλλά κάνοντας την πρόταση στη Δέσποινα Βανδή να συνεργαστούν. Κι εκείνη είπε το «ναι», αφού οι δύο τους φαίνεται να τα βρίσκουν σε όλα. Έτσι, κάπως, έγινε η μεγάλη ανατροπή, μετά βέβαια από πολύ παρασκήνιο.

 

Πώς χάλασε η συμφωνία με την Πάολα

Η Δέσποινα Βανδή έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό να τραγουδήσει τον ερχόμενο χειμώνα στο νυχτερινό κέντρο Acro, το οποίο είχε ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια με το όνομα του Γιώργου Σαμπάνη. Παράλληλα με τα γυρίσματα για το «X – Factor» ξεκίνησε και τις πρόβες για τις χειμερινές της εμφανίσεις, σε ένα πρόγραμμα που θα την αντιπροσωπεύει απόλυτα. Έτσι η Δέσποινα παραμένει στην οικογένεια Μαροσούλη, με την οποία έχει συνδέσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της, όπως τις εμφανίσεις της στο κέντρο Rex. Η Δέσποινα, μάλιστα, προκειμένου να κάνει και βραδινές εμφανίσεις, μαζί με την τηλεοπτική εκπομπή, είχε θέσει πολύ αυστηρούς όρους σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς για να το κάνει ήθελε να είναι αυτό ακριβώς που επιθυμούσε και τίποτα λιγότερο. Κι εκεί, όπως φαίνεται, ήταν που ξεκίνησαν τα προβλήματα, καθώς όποιος κι αν ήταν εκείνος που θα συνεργαζόταν μαζί της, θα έπρεπε να το σεβαστεί απόλυτα και να προσαρμοστεί στο πρόγραμμα που ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της τραγουδίστριας.

Πριν από λίγες μέρες άρχισαν να κυκλοφορούν οι πληροφορίες που ήθελαν τελικά τη Δέσποινα Βανδή να μοιράζεται τη σκηνή του κέντρου με την Πάολα. Μια πληροφορία που προκάλεσε ενθουσιασμό, καθώς μια τέτοια συνεργασία θα ήταν αναμφίβολα από τα μεγάλα ατού της φετινής νυχτερινής Αθήνας.

Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στους συνεργάτες των δύο τραγουδιστριών είχαν γίνει εδώ και δύο μήνες, κάτι που δεν ήταν και πολύ δύσκολο, καθώς και η Πάολα και η Δέσποινα Βανδή ανήκουν  στην ίδια δισκογραφική εταιρεία. Οι ίδιες πηγές λένε ότι από την πρώτη στιγμή ετέθησαν τα πρώτα αναμενόμενα θέματα για τη μαρκίζα και τη σειρά εμφάνισης, αλλά λένε ότι στις πρώτες συζητήσεις φάνηκαν να ξεπερνιούνται σχετικά γρήγορα αφού και η Δέσποινα αλλά και η Πάολα είχαν όλη την καλή διάθεση να δουλέψουν μαζί.

Από την άλλη, υπήρχε και ένα άλλο, μεγαλύτερο εμπόδιο το οποίο κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και αυτό είχε να κάνει με τους επιχειρηματίες: Η Πάολα είχε δεσμευτεί απέναντι στον Κώστα Ματσίκα, ιδιοκτήτη του «Έναστρον» ενώ η Δέσποινα είχε δώσει τα χέρια με τον Ηλία Μαροσούλη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παγώσουν για ένα μεγάλο διάστημα οι συζητήσεις ανάμεσά τους, έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο. Φαίνεται ότι και αυτό το εμπόδιο ξεπεράστηκε τελικά και οι κουβέντες ξεκίνησαν και πάλι για τη συνεργασία τους, πριν από λίγες μέρες.

Στο μεταξύ, όμως, και καθώς ξεκίνησαν και πάλι οι συζητήσεις, εκείνα τα παλιά προβλήματα, για τη μαρκίζα και το πρόγραμμα επανήλθαν και αυτή τη φορά όπως φαίνεται, δεν ήταν τόσο εύκολο να ξεπεραστούν, όπως συμβαίνει συνήθως όταν πλησιάζει η ώρα να κλείσει η τελική συμφωνία.

Στο κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στις δύο επιχειρηματικές ομάδες τελικά η συμφωνία δεν έκλεισε και η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να προχωρήσει με το Νίνο…