Ναταλία Δραγούμη προς Λευτέρη Λαζάρου: o μάγειρας έδωσε λαβή για να τ’ «ακούσει» (βίντεο)

Έλα να δεις που πήγε να κάνει ο σεφ κόντρες με… όλους. Και άνευ λόγου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Λευτέρης Λαζάρου δήλωσε: «Έχω δει τραγουδιστές να θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και ηθοποιούς να θέλουν να γίνουν τραγουδιστές. Τραγουδίστριες που θέλουν να γίνουν μαγείρισσες. Κάπως μού φαίνεται παράξενο». Η Ναταλία Δραγούμη έδωσε την απάντησή της. Και τα είπε μια χαρά και «κομ ιλ φο», που θα έλεγαν και οι Γάλλοι.

«Όταν βγάζω ένα βιβλίο μαγειρικής ή γίνομαι παρουσιάστρια μιας μαγειρικής εκπομπής, δεν σημαίνει ότι είμαι μαγείρισσα. Εννοείται ότι δεν μπορώ να γίνω μαγείρισσα. Απλώς θεωρώ ότι κάθε μαμά, αναγκαστικά, θέλοντας και μη γίνεται για λίγο μαγείρισσα του σπιτιού», δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη στην κάμερα.

Και βέβαια -να πούμε εδώ εμείς- γιατί ένας σεφ δηλαδή έχει καλύτερη αίσθηση της… γεύσης από έναν άλλο.

Για να σοβαρευτούμε λιγάκι, παιδιά. Πολλή αξία έχουμε δώσει σε κάτι τέτοια και οι επιστήμονες πεινάνε. Κυριολεκτικά. Και μη σου πω, πολύ κομψή ήταν η απάντηση της Ναταλίας.

Δηλαδή, εμείς, οι δημοσιογράφοι που μας τρώνε τις θέσεις ως παρουσιαστές στα κανάλια ηθοποιοί – και μοντέλα και σεφ, και ό,τι να ‘ναι, γιατί άλλη είναι η δουλειά τους κύριε Λαζάρου- τι θα έπρεπε να πούμε;  Μήπως σπούδασαν παρουσιαστές οι περισσότεροι;!… Σας «φαίνεται παράξενο»… Μάλιστα, μάλιστα…

Y.Γ.

Science speaks τώρα. Γιατί πάντα ξέρω τι γράφω.

Ντονατέλλα Αδάμου