Ναταλία Δραγούμη: «Τελικά, τώρα καταλαβαίνω ότι η δουλειά και τα παιδιά δεν συνδυάζονται»

Δημοσιεύθηκε: 15 Απριλίου 2021 16:15
Ναταλία Δραγούμη: «Τελικά, τώρα καταλαβαίνω ότι η δουλειά και τα παιδιά δεν συνδυάζονται»

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην εκπομπή Love it και στην Ιωάννα Μαλέσκου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δυσκολία της να συνδυάσει τις υποχρεώσεις στη δουλειά της και την ανατροφή των παιδιών της. «Τελικά, τώρα καταλαβαίνω ότι η δουλειά και τα παιδιά δεν συνδυάζονται».

Ναταλία Δραγούμη: Η ηθοποιός μίλησε για το πώς είναι σαν μαμά, για τα παιδιά της αλλά και τον κατά πόσο μπορεί κανείς να συνδυάσει οικογένεια και καριέρα με ίση επιτυχία.

«Είναι δύσκολο. Τελικά, τώρα καταλαβαίνω ότι η δουλειά και τα παιδιά δεν συνδυάζονται. Τώρα που είμαι εδώ καταλαβαίνω αυτά που έχασα και που έχασαν τα τα παιδιά από εμένα. Αναγκάζεσαι να χάσεις πράγματα και τώρα καταλαβαίνω τα κενά» είπε.

Όσο για το σε ποιον μοιάζουν περισσότερο τα παιδιά της είπε πως σαν χαρακτήρας η κόρη της Κλειώ είναι πιο κοντά σ΄εκείνη ενώ ο γιος της Φίλιππος στον πατέρα του όπως και τα περισσότερα εξωτερικά στοιχεία που έχουν πάρει από εκείνον.

Να θυμίσουμε ότι η Ναταλία Δραγούμη είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς από το 2000. Mαζί έχουν αποκτήσει την Κλειώ και τον Φίλιππο.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.