Ναταλία Γερμανού: Σκληρή επίθεση στην Τραϊάνα Ανανία (βίντεο)

16 Δεκεμβρίου 2018 11:35

Γερμανού

Εξοργισμένη με την Τραϊάνα Ανανία εμφανίστηκε η Ναταλία Γερμανού μετά τη δημοσίευση του διαλόγου που είχε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» άσκησε κριτική στην Ανανία σημειώνοντας ότι αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο στο μήνυμα που της έστειλε ο ποδοσφαιριστής προκειμένου να ακουστεί το όνομά της.

Η Γερμανού είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω έχω τσαντιστεί πάρα πολύ με την Τραϊάνα Ανανία. Δεν θα πέσω στην εύκολη παγίδα ‘τι θέλεις τώρα κι εσύ που χορεύεις τσιφτετέλι ή που φωτογραφίζεσαι με τα εσώρουχα’. Προσοχή, μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Δεν έχει καμία σημασία πώς φωτογραφίζεται μια γυναίκα, με το αν θα επιτρέψει σεξουαλική παρενόχληση σε οποιονδήποτε άνδρα. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Έχω τσαντιστεί για άλλο λόγο. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα η παρενόχληση, η λεκτική ή η σεξουαλική, για να το ευτελίζουμε, να το κάνουμε φτηνό, να το κάνουμε της πλάκας, απλώς για να ακουστεί το ονοματάκι μας».

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σοβαρό θέμα για να πέφτουμε σε αυτή την τρυπούλα ‘Κάποιος μου έστειλε μια καλημέρα στο instagram, πάμε να τον ξεφτιλίσουμε γιατί θα με παίζουν τα sites για ένα μήνα’. Δεν το κάνεις αυτό σε έναν άνθρωπο που σου είπε ‘γεια σου, τι κάνεις’; Επιλέγεις να μην απαντήσεις κι αν συνεχίσει ή σε προσβάλει, υπάρχει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Η παρενόχληση είναι πάρα πολύ σοβαρό πράγμα! Σταματήστε να την ευτελίζετε! Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη! Είναι όλο λάθος! Διανύουμε πολύ ευαίσθητες εβδομάδες…».

Και η Γερμανού κατέληξε λέγοντας: «Είναι ένα κορίτσι που… πώς να το πω κομψά… Κάπως τις λένε αυτές, νεραϊδοκρουσμένες αλλά όχι με την κακή έννοια. Μιλάνε με νεράιδες τα καλλιτεχνάκια. Είναι λίγο αλλού. Επειδή διανύουμε δύσκολες εβδομάδες, το θέμα της παρενόχλησης γυναικών και ανδρών είναι πάρα πολύ σοβαρό. Μην το πιάνουμε στο στόμα μας επί ματαίω!».