Νέα συγγλονιστικά στοιχεία στην κόντρα με την Μπέσυ Γιαννοπούλου : Είχαν παγιδεύσει το τηλέφωνο της Ζούνη!

Δημοσιεύθηκε: 08/11/2019 19:13
Νέα συγγλονιστικά στοιχεία στην κόντρα με την Μπέσυ Γιαννοπούλου : Είχαν παγιδεύσει  το τηλέφωνο  της Ζούνη!

 

 

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση με πρωταγωνίστριες την Πέμη Ζούνη και την πρώην συνεργάτιδά της Μπέσυ Γιαννοπούλου! Η ηθοποιός απάντησε με προσφυγή-σοκ και ούτε λίγο ούτε πολύ κάνει αναφορά για παγιδευμένα τηλέφωνα και κάνει ξανά καταγγελίες περί ομηρίας της και αρπαγής επί 1,5 χρόνο από τη γνωστή παραγωγό! Και όλα αυτά, μετά την αρχειοθέτηση της μήνυσης που είχε υποβάλλει για το αδίκημα της αρπαγής.

Ο αντεισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση ανέφερε ότι η Πέμυ Ζούνη δεν στερήθηκε την ελευθερία της ούτε παρεμποδίσθηκε από το να απομακρυνθεί από το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με τη Γιαννοπούλου. Παράλληλα επισήμανε ότι η ηθοποιός δεν είχε τεθεί σε καθεστώς προστασίας καθώς είχε την δυνατότητα να επικοινωνεί και να συναντιέται με άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Η Πέμη Ζούνη, στην προσφυγή της μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων της, πάντως παρουσιάζει πλέον μία άλλη εικόνα, εντελώς διαφορετική. Αφού αναφέρεται σε παρατηρητές-επενδυτές της παράστασής τους, ισχυρίζεται ότι για χάρη των συγκεκριμένων παρατηρητών «με σκοπό να μας παρακολουθούν» εγκαταστάθηκαν κάμερες σε όλα τα μέρη του σπιτιού «εκτός από την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο, με σκοπό, όπως μου παρέστησε ψευδώς η Γιαννοπούλου να βρισκόμαστε επί 24 ώρες κάθε μέρα υπό παρακολούθηση, προκειμένου να διαπιστώσουν οι επενδυτές αν αντέχουμε σε ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ακολουθώντας η κάθε μία τις υποχρεώσεις της άλλης, χωρίς να απομακρυνθεί η μία από την άλλη ούτε λεπτό, αφού λόγω της επικείμενης παράστασης θα έπρεπε να είμαστε μαζί για τουλάχιστον 4 χρόνια».

Η ηθοποιός τόνισε ότι εξαιτίας αυτής της κατάστασης ένιωθε τελείως παγιδευμένη και δεν μπορούσε να μοιραστεί τις ανησυχίες της με τους δικούς της ανθρώπους. «Ήμουν σε συνεχή παρακολούθηση, αλλά έκανα κουράγιο γιατί θεωρούσα ότι όσο σκληρές κι αν ήταν οι μέρες, ο εφιάλτης, θα τελείωνε σύντομα», αναφέρει στην προσφυγή της της η Πέμη Ζούνη, η οποία στη συνέχεια κάναι μία απίστευτη αποκάλυψη. Η πίεση που ένιωθε αντί να μικρύνει, μεγάλωσε όταν πληροφορήθηκε από τους «παρατηρητές» ότι τόσο τα τηλέφωνά της όσο και της οικογένειάς της παρακολουθούνταν σε καθημερινή βάση από εκείνους! Το παγιδευμένο τηλέφωνο φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. «Η αίσθηση του Μεγάλου Αδελφού ολοκληρώθηκε. Αισθανόμουν απόλυτα ανελεύθερη και υπόλογη για όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζούνη.